1 juli 2018

Pentu se vain kasvaa!


Pakko näyttää nämä kuvat täällä blogin puolella mahdollisimman nopeasti kun ne ovat jääneet tietokoneelle lojumaan. Näiden ottamisesta on jo kaksi viikkoa ja Snö on kasvanut näiden ottamisen jälkeen ihan sairaan paljon! Näissä kuvissa se on 11 viikkoa ja nyt se on siis jo 13 viikkoa. Meillä menee tosi hyvin, Snö on täysin sisäsiisti öisin ja aamupäivisin jolloin olemme töissä. Yksin olo on sujunut erinomaisesti, Snö jää rauhassa leikkimään koirapeliensä kanssa ja sitten nukkuu tai välillä pureskelee jotain lelua siihen asti, että tulemme kotiin. Yksin se on nyt ollut noin klo 7-11 ja 11.30-14. Iltapäivisin/iltaisin sisälle tulee "aktiivisena aikana" vahinkoja helpommin, mutta kai se tästä... ;)

Koirapuisto on yksi Snön lempipaikoista ja olemme harjoitelleet paljon luoksetuloa, noutamista ja pienempien kivien/puunrunkojen päälle hyppäämistä. Niin hauskaa! Muutaman koiran kanssa se on jo päässyt lenkillä telmimään ja lähiaikoina meillä on tiedossa muiden koirien ja pentujen tapaamista. Viikonlopun lapsivieraat olivat ensimmäisen viiden jännitysminuutin jälkeen todella kivoja ja kaikki osapuolet nauttivat leikkimisestä ja telmimisestä. :) Ainut kärsivä osapuoli tässä koirayhtälössä taitaa olla meidän kissa, joka on vähän liiankin kärsivällinen antaessaan Snön kampata itsensä kerta toisensa jälkeen ja lopulta ärsyyntyy siihen, läppäisee tassulla pari kertaa ja hyppää Snön suureksi harmiksi pöydälle. ;)

Enjoy, en vastaa pentukuumeen syttymisestä...


50mm/1.4 putkella liikkuvan pennun kuvaaminen ei todellakaan ole helppoa, uutta putkea odotellessa... ;)

8 kommentarer:

 1. Voi apua miten söpö hän on, en ehkä kestä <3

  SvaraRadera
 2. Näitä kuvia katsellessa täytyy kyllä tosissaan taistella pentukuumetta vastaan. Että voi ollakin söpö! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Onnea taistoon, varoitin ainakin... ;) :D

   Radera
 3. Apua, miten söpö! ♥
  Näiden Snön kuvien kattomisesta tulee aina hirveä pentukuume.. :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi ei, pentusuodatin päälle vaan! ;) <3

   Radera
 4. Snö on kyllä ihan ylisöpö lumipallero <3

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.