Rosita


Heippa ja tervetuloa, mukava että löysit blogiini! Nimeni on Rosita ja olen 30-vuotias hevoshullu.

Muutin takaisin Ruotsiin helmikuussa 2014 asuttuani välillä Suomessa 17 vuotta. Olen syntyperäinen ruotsalainen mutta minulla on myös Suomen kansalaisuus ja puhun molempia kieliä äidinkielenäni. Asun Tukholman eteläpuolella mieheni ja japaninpystykorva Snön kanssa. Hevoset ja ratsastus ovat suurin intohimoni ja tallilla käyn suunnilleen 3 kertaa viikossa, välillä tarpeen mukaan enemmän. Ratsastusharrastuksen lisäksi rakastan valokuvaamista sekä kuntosalilla treenaamista ja käyn salilla 3-4 kertaa viikossa. Myös laskettelu, snorklaus ja laitesukellus ovat suuria kiinnostuksen kohteitani ja harrastan näitä niin usein kun mahdollisuus on, jos nyt 1-2 kertaa vuodessa tapahtuvaa aktiviteettia voi kutsua harrastukseksi... Työskentelen kokopäiväisesti projektipäällikkönä insinööritoimistossa ja se vie kyllä ehdottomasti eniten aikaa arjestani. Työ haittaa harrastusta jne. ;) Mutta näillä mennään!

1992
Maaike 2015

Olen harrastanut ratsastusta 6-vuotiaasta asti ja tällä hetkellä ratsastan säännöllisesti kolmea eri yksityishevosta, satunnaisesti muita. Tätä ennen olen ehtinyt ratsastamaan lukuisilla eri hevosilla, ollut vuokraajana monelle hevoselle 15-vuotiaasta lähtien ja ratsastanut myös monessa ratsastuskoulussa. Ensimmäinen ratsastuskoulu jossa ratsastin oli Lerviks Ridcentrum Ruotsissa Gävlen lähellä. Ehdin ratsastaa siellä noin vajaa vuoden verran ja opin perusalkeet. Lempiponini oli ihana, tempperamenttinen ja hieman kiukkuinen risteytysponi nimeltä Kelly.

Kun olin 7-vuotias muutimme Suomeen ja ratsastuspaikaksi valikoitui Messilän ratsastuskoulu. Ratsastin siellä seitsemän vuotta kunnes muutimme Nurmijärvelle. Kävin kaverini kanssa katsomassa hänen hevostaan Jokirannan ratsastuskoululla jossa aloitin sitten ratsastustunnit. Keväällä 2005 sain monien sattumuksien kautta ensimmäisen "vuokrahevoseni" (oikeastaan hoidin ja liikutin sitä). Sen jälkeen olen toiminut vuokraajana/hoitajana/liikuttajana yksityishevosilla.

Jet 2006


Maaike 2017
Rink 2018
Mutter 2019

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.