29 nov. 2015

Kuka sinä olet? Vem är du? - Arvonta/Lotteri

Viikoittain saan ilokseni huomata blogini lukijoiden olevan ihan parhaita. Enkä puhu nyt pelkästään teistä jotka jätätte kommentteja vaan myös kaikista jotka kerta toisen jälkeen palaatte lukemaan juttujani tänne blogiin ja seuraatte menoa Instagramissa. Tuntuu jotenkin oudolta, että tällaisen pienen ihmisen elämää seuraa monta sataa ihmistä päivittäin! Samalla se tuo intoa ja motivaatiota tuottaa entistä parempaa sisältöä sekä blogin että Instagramin puolelle.

Haluankin antaa nyt juuri sinulle puheenvuoron ja mahdollisuuden kertoa hieman itsestäsi, ihan vapaamuotoisesti sen verran kuin haluat. Voit kertoa esimerkiksi mistä päin olet, kuinka vanha olet, miten juuri sinä harrastat hevosia? Sen lisäksi kuulisin mielelläni miten olet löytänyt blogiini ja mikä saa sinut palaamaan takaisin? Mitkä postaukset ovat suosikkejasi? Onko sinulla omaa blogia ja/tai Instagramia?

Järjestän tähän kylkeen vielä pienen arvonnan jossa palkintona on 300 kr/30 € lahjakortti Hööksiin! Arvonnan lisäksi esittelen täällä blogin puolella joka päivä yhden blogin/Instagram-tilin 14.-24.12 välisenä aikana.

Osallistumisohjeet:
 • Seuraa blogia vähintään yhden kanavan kautta: 1) rekisteröityneenä lukijana joko Bloggerissa tai 2) Bloglovinissa, 3) tykkäämällä blogin Facebook-sivusta tai 4) seuraamalla blogin Instagram-tiliä.
 • Kirjoita osallistumiskommentti tämän postauksen yhteyteen ja kirjoita kommenttiin myös mitä kautta seuraat sekä toimiva sähköpostiosoite.
 • Vastausaikaa on 13.12.2015 klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan maanantain 14.12 aikana ja voittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.
ONNEA MATKAAN!Varje vecka får jag se hur underbara ni läsare är. Och nu pratar jag inte bara om er som lämnar kommentarer utan alla som gång efter gång klickar sig in för att läsa mina inlägg eller titta på bilder på Instagram. Det känns jätte konstigt att så många är intresserade av lilla mig! Samtidigt får jag jätte mycket inspiration och motivation av det att fortsätta ta fram ännu bättre innehåll både i bloggen och på Instagram.

Nu vill jag ge dig en möjlighet att berätta lite om dig själv - så lite eller mycket som du själv vill. Du kan till exempel berätta varifrån kommer du, hur gammal är du och vad är ditt intresse med hästar? Dessutom skulle jag gärna vilja höra hur du har hittat min blogg och vad får dig att återvända hit? Vilka typer av inlägg är dina favoriter? Har du en egen blogg eller/och Instagram?

Jag kommer att lotta ut ett presentkort till Hööks med en värde på 300 kr/30 €! Och inte nog med det, varje dag mellan perioden 14.-24.12 kommer jag visa en av era bloggar/Instagramsidor här på bloggen.

För att delta:
 • Följ min blogg via åtminstone en av dessa kanaler: 1) registrerad genom Blogger eller 2) Bloglovin, 3) gilla bloggens Facebooksida eller 4) följ bloggen på Instagram.
 • Skriv din kommentar under det här inlägget och berätta hur du följer bloggen samt ge en mejladress som fungerar.
 • Ni kan delta fram till 13.12.2015 kl 23:59. Jag lottar ut en vinnare under måndagen 14.12 och sen skickar jag ett mejl till vinnaren.
LYCKA TILL!

52 kommentarer:

 1. Olen rekisteröitynyt lukija, bloggerin kautta seurailen.
  ratsukko@wippies.com

  Minä olen Itä-Suomesta. Asun Rantasalmella, sellainen pieni tuppukylä. Täytän tammikuun 4.päivä 23-vuotta, ja minulla on vuonna 2012 kaksoispojat Onni & Toivo! Minulla on oma talliyritys toisella paikkakunnalla, ennen hevoset ovat olleet omalla pihallani. Hevosurheilun parissa olen ollut aktiivisesti 2-vuotiaasta saakka. Olen kirjoittanut omaa blogiani vuodesta 2009, http://ratsukko.blogspot.fi/ eli Treenipäiväkirjaa.

  En muista yhtään, mistä löysin blogisi, mutta rakastuin (jos niin voi sanoa?) heti. Tekstit ovat persoonallisia ja niissä on aina jotain, sillä ensimmäisen lauseen jälkeen on pakko lukea aina loppuun sana tarkasti. Suosikkeja ovat treenipostaukset ja kuvapostaukset erilaisista aiheista. Juuri persoonallisuuden ja hyväntuulisuuden vuoksi jaksan lukea postauksia aina uudelleen ja uudelleen. Kaikki postaukset ovat tavallaan erilaisia, mutta niissä on kuitenkin aina jotain samaa. Tekstien kautta välittyy tänne onnellisuus, ilo - kaikki tunteet, kokemukset ja mietteet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos, miten kauniisti sanottu. :) Terveisiä sinne!

   Radera
 2. Seuraan Bloggerin kautta. Säpo laitinen.maiju@gmail.com

  Olen 27-vuotias kuopiolainen ja minulla on oma harrastehevonen. Seurasin aiempaa blogiasi pitkään, tähän uuteen löysin muistaakseni jostain ht.netin blogikeskustelusta. Blogissasi on paljon kivoja kuvia, jotka rytmittävät tekstiä sopivasti, joten se ei ole liian raskas lukea. Tykkään myös katsella kuvapostauksia vaikkapa ihan normaalista arjesta ja elämästä Ruotsissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Loistavaa, että ht.netistä on olltu hyötyä. :)

   Radera
 3. Olen rekisteröitynyt lukija bloggerissa, ja seurailen blogiasi myös bloglovinin kautta :)
  katipilgrim@gmail.com

  Olen ensikuussa 17-vuotias ikuinen ponityttö Lapista, aivan Suomen ja Ruotsin rajalta. Kotipihalta löytyvät shetlanninponipojat Orion & Knatte, toinen poneista eläkeläinen ja toinen vasta esikoululainen. Opiskelen hevosalaa Ruukin maaseutuopistossa, ja tulevaisuudessa valmistun luultavasti harrasteohjaajaksi. Kirjoitan Tähtisumussa (http://perfect-pony.blogspot.fi/) blogia, ja instagramista me löydymme nimellä @oriontheshetlanpony. Instagramin käyttäminen on nyt jouluun asti vähän vähemmällä, kun elelen puhelimetonta elämää edellisen puhelimeni hajottua.

  Olen ratsastanut isoimman osan elämästäni pikkuisella ratsastuskoululla Ruotsissa ja minulla on ollut aina tavoitteena oppia paremmin puhumaan Ruotsia, pidänkin blogistasi juuri siksi, että kirjoitat kahdella kielellä. Koska rakastan kuvia yli kaiken, kaikki photoshoot postaukset ovat ehkä niitä kaikkein eniten omia suosikkejani.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Kiitos paljon. :) Kuulostaa ihanan "eksoottiselta" näin etelän asujan korviin. Kiva, että ruotsalaisista teksteistä on ollut sinulle hyötyä. :)

   Radera
 4. Olen rekistöröitynyt lukija, seurailen bloggerin kautta sekä instagramissa.
  pipabo@hotmail.com

  Asustelen Keski-Suomessa, Jyväskylässä. Ensi vuonna ikämittariin pamahtaa 22 vuotta. Hevosia olen harrastanut jo 11 vuotta, kaksi viimeisintä vuotta epäsäännöllisen säännöllisesti. Vakio ratsutalli meni konkkaan ja siitä syystä ratsastuskoulussa en ole käynyt nyt kahteen vuoteen. Onneksi löytyi ns. vuokrahevoset joilla nykyäänkin käyn aina ratsastamassa kun maalle vanhempien luokse menen (ja niiden hevosten). Täältä Jyväskylästä ei löydy minun vaatimuksiin sopivaa tallia, siksi en nyt ole päässyt heppailemaan kun satunnaisia kertoja kaverin issikoilla tai sitten maalla mun ex-vuokriksilla.

  En muista tarkalleen kenen blogista vai oliko se hötönetissä, jossa oli sinun blogista esittely. Sitä kautta tänne löysin ja ihastuin hevosiisi, enemmänkin Maaikeen. Kuvat on a i v a n ihania, tekstisi sujuvaa luettavaa ja pidän siitä kun välillä kirjoitat ruotsiksi. Myönnän, että en aina ruotsiksi kirjoitettuja kappaleita lue, mutta silloin tällöin kuitenkin ja kuvatekstit lukaisen. Ohimennen siis opin vähän ruotsia :D

  Minulla oli oma blogi, mutta lopetin sen kiinnostuksen loppuessa sekä muuttoni kaupunkiin muutti suunnitelmia. Olin kertonut blogissa vasikoista ja niiden prosessista miten tottua riimuun ja talutukseen :D vasikat siis vaihtuivat alituiseen, sen mukaan miten ne nyt sisältä siirtyi pihattoon/syntyi uusia. Sekä kerroin myös meitsi iki-ihanasta Irmeli-lehmästä, jolla on myös ratsastettu! :D

  Minulla on myös instagram, mutta se on yksityinen. Sinne lisäilen enimmäkseen mun kissoista kuvia. Ja satunnaisia heppakuvia, mitä nyt kun niitä pääsen liikuttaan. Käyttäjä on Pipajee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! :) Kiva että olet löytänyt tänne, kiitos paljon! :) Harmi kuulla tallin konkurssista, toivottavasti sinulle löytyisi uusi vakiopaikka. Lehmäblogi kuulostaa hauskalta. :D

   Radera
 5. Bloggerin kautta ja instagramin kautta seuraan.
  Espada@luukku.com

  Olen 18-vuotias Savolainen ja aloin seuraamaan blogiasi, koska minulla oli ruotsin yo-koe syksyllä ja halusin opetella ruotsia. Sinun blogistasi se onnistui hyvin, kun kirjoitat molemmilla kielillä! :) Olen harrastanut hevosia koko elämäni, mutta nyt siitä on vähitellen tullut elämäntapa oman hevosen myötä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toivottavasti pystyit hyödyntämään "oppejasi"! :)

   Radera
 6. Följer bloggen via blogger, är registrerad läsare.
  ellen.nirhamo@kolumbus.fi

  Jag är 17 år och bor i huvudstadsregionen, har ridit i ungefär 10 år i ridskola och tävlat lite nu som då. Har själv också en blogg som jag brukat skriva på både finska och svenska, men nu är jag igen i en sådan period att jag endast skrivit på finska. Jag tycker det är helt super att du orkar skriva på båda språken eftersom jag vet hur jobbigt det är!

  Tycker om dina inlägg eftersom de är ganska varierande, just nu kanske jag mest tycker om dina photoshoot inlägg, du tar bra bilder! Det som får mig att återvända hit är att du skriver bra och intressanta inlägg. Har själv alltså en blogg också; ellen-sofia.blogspot.fi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jätte kul att man har svensktalande läsare också. :) Tusen tack!

   Radera
 7. Rekisteröitynyt lukija Bloggerin kautta | pajusensara@gmail.com

  Olen 18-vuotias tyttö Espoosta ja seurannut blogiasi jonkun aikaa. En muista enää miten tänne päädyin mutta onneksi päädyin, sillä sinulla on upeita hevosia ja kuvia. Erityisesti pidän siitä, että tekstisi ovat suomen lisäksi myös ruotsiksi, jolloin tällainen keskivertoa huonompi ruotsinosaaja oppii uusia sanoja ja pitää vähäistä kielitaitoaan yllä.

  Minulla on oma blogi (http://lettiheiluen.blogspot.fi/), joka on käynyt melkoisen uudistumisprosessin tauon jälkeen tässä loppusyksystä. Päivitän sinne ajatuksia hevosmaailmasta, omasta elämästäni ja pääasiassa ratsasteluistani ja hoitohevosestani. Blogia olen pitänyt viime vuoden alusta lähtien ja kirjoittaminen, valokuvaaminen ja sivusuunnittelu/estetiikka lähellä sydäntäni, on sen pitäminen ollut mahtavaa. Vaikka lukijoita minulla on vähäisesti, ovat jo muutamat kommentit lämmittäneet sydäntä hirmuisesti. Omistan myös Instagram-tilin (@sarppi1), jossa on hevoskuvia ja kaikkea muutakin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Kiitos, toivottavasti olet oppinut jotain mun käännöksistä. :D

   Radera
 8. Rekisteröitynyt lukija bloggerin kautta :) krista.delgado1@gmail.com

  Olen 32 vuotias Espanjassa, Sevillan pikkukylässä elelevä oman tiensä kulkija. Mulla on hevoskokemusta yli 22 vuotta ja oon täysin omassa elementissäni hevosten kanssa. Hevosten pariin olen eksynyt jonkun sisäisen vetovoiman ansiosta, joka vei mut pentuna ensin vanhemmilta salaa tallille katselemaan vaikka en tuntenut ketään hevosihmisiä ja sille tielle olen jäänyt.

  Sun blogin olen tainnut löytää hippolan kautta ja suoranaista suosikkipostausta ei ole, mutta mä ihailen sun kuvia ja tapaa kirjoittaa + kaksikielistä blogia, sillä itse en siihen jaksa ryhtyä :)

  Mulla on oma blogi; Doma Natural - Yhdessä Oppien http://yhdessaoppien.blogspot.com , jossa pääsee seuraamaan mun ja kokemattoman arabiorin elämää, mun tapaa kouluttaa ja meidän luottamukseen perustuvaa suhdetta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! :) Sun blogista onkin tullut yksi mun suosikeista ihan lyhyessä ajassa.

   Radera
 9. Olen lukija, seuraan bloggerin ja instagramin kautta. (prinsessa.ponini@gmail.com)

  Olen löytänyt blogisi ehkä jonkun toisen blogin kautta. En muista enää. Ajattelin, että osittain ruotsinkielistä tekstiä olisi hyvä lueskella. On kiva kuulla kuulumisia Ruotsista ja nähdä vähän erilaista hevoskulttuuria.

  Olen 19 vuotias. Olen aloittanut hevosharrastuksen ratsastuskoulussa ja kävinkin siellä noin 8vuotta. Kunnes sain siskon kanssa kolme vuotta sitten ensin ylläpitoon ponin, jonka kanssa opeteltiin ajamista ja sisko ajoi poniravikortin. Nyt poni on meidän omistuksessa. Seuraavana vuonna ylläpitoon saapui vanhempi torinhevostamma, jolla ratsatellaan rennosti. Viime vuonna ylläpitoon tuli shettis, jolla sisko kilpailee raveissa. Näiden kanssa hevostelu onnistuu mukavasti. Blogiin kirjoittelen yhdessä siskon kanssa heidän kuulumisia (russponinelamaa.blogspot.com). Ja ensi vuonna kuvioihin tulee toivottavasti pieni ponivarsa (pidän peukkuja pystyssä).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Ihanalta kuulostaa, toivottavasti kaikki menee varsan kanssa hyvin! :)

   Radera
 10. - Olen rekisteröitynyt lukija ja seuraan blogiasi instagramissa.
  - oonakinnunen@gmail.com
  - Löysin blogisi jokin aika sitten muistaakseni Hippolan kautta. Pidän erittäin aktiivisesta postaustahdistasi (yleensä täältä löytyy aina uutta luettavaa), hienoista kuvista ja siitä, että julkaiset mukavan usein myös ratsastusvideoita. Eniten kuitenkin tykkään Maaike-postauksista, friisit vain ovat niin upeita :)
  - Olen 24v ja asun Hyvinkäällä. Hevosista on tullut enemmänkin elämäntapa, viimeistään oman hevosen myötä. Hevosissa vain on jotain niin kiehtovaa, mikä koukuttaa ihan totaalisesti :)
  - Oma blogini http://ablemajor.blogspot.fi/ ja instagram @oonajasmina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Kyllä, hevosista ei pääse eroon ihan niin vain... :)

   Radera
 11. ssuvimannistoo@gmail.com
  Seuraan blogiasi sekä bloggerin, facebookin, että instagramin kautta. Löysin blogisi jo muutama vuosi sitten ja kävin monta kertaa lukemassa ensin anonyymisti ja lisäsin sitten vasta lukulistalle, enkä kadu sitä ollenkaan! Tänne on aina mukava palata, koska sun tekstit on aina ihanan positiivisia ja kaksikielisyys on huima plussa! :)

  Itse olen 18-vuotias tyttö Nurmijärveltä. Minulla on tällä hetkellä nuori tamma vuokrahevonsena, jolla ratsastan 2-3 kertaa viikossa. Treenailemme koulua ja esteitä, emme ole (ainakaan vielä) painottaneet vaan toiseen. Käymme myös satunnaisesti pikkukisoissa lähialueella, mutta tavoitteena olisi joskus päästä hiukan korkeammallekin tasolle. Toisaalta jatko-opiskelupaikan myötä saattaa oma osoite vaihtua ja silloin täytyy päästää irti. Vuokrahevosen lisäksi käyn pari kertaa viikossa hoitamassa 19-vuotiasta suokkiruunaa. Hän on vielä aika uusi tuttavuus, eikä siksi vielä esiinny blogissani.

  Blogini: http://ponitsuvi.blogspot.fi/ ja instagram @suvikataq (ei pelkästään hevostili)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Terkkuja Nurmijärvelle, asuin siellä aika monta vuotta teininä ja ennen Ruotsiin muuttoa! :) Kiva että olet viihtynyt lukijana.

   Radera
 12. Bloggerin kautta rekisteröitynyt lukija jo about vuoden verran, ja taidan seurata instagramissakin. :)
  nea.saunamaki@gmail.com

  Olen ihan pian 16-vee tyttö Järvenpäästä. Omistan koiran, ja ratsastan pari kertaa viikossa connemaraponi Nemoa. Blogissani (Kavioilla) kerrotaan siis niin koira, kuin heppajuttujakin!

  Olisinkohan huomannut blogisi joskus hippolan listoilta? Jotenkin sellainen aavistus.. :D Tykästyin heti blogiisi ja erityisesti kuviin, ja siihen, että kirjoitat myös ruotsiksi. Heh, kiva harjoitella myös omaa ruotsia postauksiesi avulla!

  Blogini on kavioilla.blogspot.com ja blogini instagram @kavioilla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Loistavaa, toivottavasti hyödyt jatkossakin ruotsinkielisistä teksteistä! :)

   Radera
 13. Seuraan instagramissa ja bloggerissa :)
  kiieerika@gmail.com

  Löysin sun blogin jonkun toisen blogin kautta, olit kommentoinu ja laittanu blogin osoitteen, joten päätin katsoa ja liityin lukijaksi :) Jäin lukijaksi koska kahdella kielellä kirjoitettu blogi on mielenkiintoinen. Kuvat on ihania ja kerrot hyvin postauksissa mitä olet tehnyt - et kerro vain positiivisistä asioista :)

  Itse olen 14-vuotias kouluratsastaja Etelä-Suomesta. Ratsastan Aulangon ratsastuskoululla ja siellä asuvalla C'est Moi nimisellä ruunalla. Kilpailen kouluratsastuksessa Chatman nimisellä ruunalla. Olen vielä peruskoulussa, haluaisin asua ulkomailla (UK tai USA). Harrastan hevosten lisäksi piirtämistä, joskus tulee pelattua koripalloa, jääkiekkoa ja säbää. :)

  Blogini herää taas huomenna horroksesta :)

  Ig @kiieerika
  Blogi http://kiieerika.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon! :) Kiva että viihdyt lukijana. Tsemppiä tulevaan! :)

   Radera
 14. Seuraan ainakin instagrammissa ja näköjään myös bloggerissa (tulee käytyä siellä niin harvoin että ei enää muista, mutta tuossa sivupalkissa näköjään oli että seuraan) :D En muista minkäkautta blogisi löysin (ehkä hippolan) mutta seuraan tätä ihan puhtaasti kuvien vuoksi! Ihana nähdä muuallakin kuin suomalaisessa havumetsässä otettuja mahtavia kuvia.

  Itse olen 23 vuotias maatilan kasvatti Etelä-Pohjanmaalta (Alajärvi, jos sanoo yhtään mitään..). Hevosharrastus rajoittuu tällähetkellä yhteen ratsastustuntiin viikossa ja valokuvaukseen :D Blogi tekee tällähetkellä hiljaista kuolemaa kroonisen ajanpuutteen takia (http://blogi.tuulian.net/) ja luultavasti pysyykin koomassa pidemmän aikaa, mutta ig-tili (@valokuvaustuulian) yrittää olla aktiivinen. Kuvia on nopeampi lisätä kuin kirjoittaa tekstiä :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha joo mäkään en edes tiedä mitä blogeja seuraan Bloggerissa kun luen kaikki Bloglovinin kautta. :D Vitsi oon ihan otettu, että sun mielestä mun kuvat on hyviä - tässähän punastuu. :)

   Radera
  2. Reilu parikymppinen opiskelija Pirkanmaan seudulta. Islanninhevosiin ihastuin vähän viime kesänä, siksi lueskelen nyt muutamia hevosblogeja silkasta mielenkiinnosta hevosiin. :) Lahjakortin antaisin joululahjaksi hevoshullulle ystävälleni. Bloggerin kautta olen lukijana.
   sopeutuja(at)hotmail.com

   Radera
 15. haha, jotain pitää aina unohtaa! :D tuulia.neli@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Luen blogiasi bloggerin kautta rekisteröityneenä lukijana. hannele.enne@gmail.com Olen melkein heppahullu tyttö Hämeestä ''suuren'' Lahden kupeesta.

  Löysin blogisi ''Kootussa ravissa'' blogin kautta. Kirjoitat todella mielenkiintoisesti ja hauskasti, en ole kyllästynyt lukemaan kuulumisiasi verrattuna omaan tyyliini ( http://maalaisnuorenelamaa.blogspot.fi/ ). Kaksikielisyys on ihana rikastuttava ominaisuus.

  Olen pelkkä ratsastustuntilainen tällä hetkellä, ja varmaan pysynkin sellaisena, välillä käyn liikuttamassa tutunkin heppaa.

  SvaraRadera
 17. Olen Pohjois-Satakuntalainen 23-vuotias nuori nainen. Minulla on 2013 syntynyt friisiläisori Albert, jonka kanssa matkataan kohti aikuisuutta. Tällä hetkellä ratsastus on vaihtelevasti tauolla, mutta paljon tulee tallilla silti oltua. Hevoset on henkireikäni. Minulla on oma blogi, linkki tässä. Instagramissa en ole enää. Olen kyllä harkinnut tekeväni sinne uudelleen tunnuksen.

  En muista yhtään mitä kautta alunperin eksyin blogiisi. Pitkään kävin vain silloin tällöin katsomassa täällä, mutta lopulta liityin lukijaksi. Luen varsinkin Maaikeen liittyvät postaukset huolellisesti! Lisäksi blogissasi on kivoja kuvia ja kivoja hevosia. Myös se kiehtoo, että asut toisessa maassa. Luen blogiasi rekisteröityneenä lukijana Bloggerin kautta. Lisäksi kävin juuri tykkäämässä blogisi Fb-sivusta.

  anniina.gullans@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sinun ja Albertin touhuja seuraankin todella tiiviisti ja kiinnostuneen! :) Onnea arvontaan.

   Radera
 18. Olen 16-vuotias tyttö Mikkelistä. Sain ensimmäisen oman hevoseni viime kesän alussa, ja kirjoittelen meidän kommelluksista blogia osoitteessa my-finest.blogspot.fi. Kovasti opetellaan molemmat uusia juttuja ja tähdätään kohti kisakenttiä, mutta erinäiset vastoinkäymiset hankaloittaa treenaamista aina silloin tällöin. Hevoseni on kuitenkin vasta 6, joten perusasioiden opettelu on vielä ihan fine eikä meidän vielä pitkään aikaan tarvitse lähteä kisaamaan jos ei siltä tunnu. Blogillani on myös Instagram, joka löytyy nimellä @melkeinmestariblogi.

  Löysin blogisi joskus kauan sitten, ja kävin satunnaisesti lukemassa postauksia anonyymina. Hiljattain löysin blogisi uudelleen, innostuin toden teolla ja olen seuraillut aktiivisemmin. Myönnettäköön että vasta tämä arvonta sai minut rekisteröitymään lukijaksi, mutta olen kyllä lukenut blogiasi paljon kauemmin! On mielenkiintoista lukea ulkomailla asuvan blogia, sillä se antaa jälleen uudenlaisen näkemyksen hevosten tarjoamista mahdollisuuksista. Haaveenani on joskus muuttaa itse hevosten perässä ulkomaille, joten blogisi on oikein mainio antamaan hieman lisäkäsitystä ulkomaiden hevostoiminnasta! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Onnea oman hevosen johdosta, toivottavasti teidän seuraava kisakausi onnistuu! Kiva kun liityit lukijaksi. Onnea arvontaan! :)

   Radera
 19. Ja sähköposti unohtui (tottakai :D), eli siis vilma.lettu@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Olen 22-vuotias hevosharrastelija, jolla on oma trakehner-tamma. Tamma on tällä hetkellä kantavana ja varsaa odotellaan syntyväksi huhtikuussa. Vaikka oman tamman kanssa ratsastelut ovat jääneet vähän vähemmälle, niin onneksi on stunttihevosia, joiden kanssa pääsee pitämään ratsastustaitoa yllä :) Ennen on kuitenkin tullut kisattua niin esteitä, koulua kuin kenttääkin ja tavoitteellinen valmentautuminen tuo minulle motivaatiota tähän harrastukseen.
  Kirjoitan Varsaprojekti-blogia (http://varsaprojekti.blogspot.fi/) ja kerron siellä tamman kuulumisia sekä vähän hevosenomistajan arjesta. Varmasti blogi rupeaa vilkastumaan nyt tiineyden loppuvaiheissa ja varsinkin sitten, kun saadaan varsuli maailmaan.

  Löysin blogisi muistaakseni Hippolan kautta ja olen kyllä sen jälkeen käynyt aina lukemassa uudet postaukset. Alun perin blogisi kiehtoi ehkä juurikin siksi, että kerrot hevosharrastusmahdollisuudesta Ruotsissa ja erot yms. Suomen ja Ruotsin hevoskulttuurin välillä/hevosenpidon välillä ovat mielenkiintoisia :)

  Sähköpostini on hennalas@student.uef.fi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oi ihanaa, toivottavasti kaikki sujuu hyvin! :)

   Radera
 21. Moikka! Löysin nettisurffaillessa sivusi ja oon fb:ssä tykkäilijänä. Perhepiirissä on heppafani, joten siksi tulee seurattua hevosaiheisia juttuja :) My October-postauksesta tykkään erityisesti.
  t. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

  SvaraRadera
 22. 14 vuotias tallityttö uudeltamaalta, ratsastan kerran viikossa tunnilla (jossa olen ratsastanut lähes 5 vuotta), ja nyt myös lähes vuoden oon käynyt kyseisellä tallilla töissä, tekemässä iltatallia ja yleisesti auttamassa ja hommissa, vie tosi paljon mun vapaa-ajasta mutta kiinnostusta löytyy, ja vielä kun aikeena hakea Ypäjälle niin vähän esimakua ;)
  blogiin taisin löytää jonkun toisen blogista, kiinnostus tuli siitä kun käännät tekstejä ruotsiksi, joita tykkään tosi paljon lukea, tulevaisuuden suunnitelmat ylettyy kans ruotsin hevospuolelle, joten koitan nyt vähän panostaa ruotsin kieleenkin, haha :D lempparipostauksia on varmaan ollut ne jossa kerrot ruotsalaista hevoskulttuureja tai ne missä vertaat suomen ja ruotsin eroja :) blogia seuraa instasta ja täältä bloggerista/bloglovinista.
  saanakorhonen@outlook.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, toivottavasti voit oppia jotain tätä kautta. Onnea! :)

   Radera
 23. Olen 25-vuotias poninomistaja Savosta. Hevosia ole harrastanut reilun 15 vuotta ja vuonna 2014 valmistuin hevostenhoitajaksi ja harrasteohjaajaksi Ypäjältä.
  Oman ponin ostin heti valmistumisen jälkeen, eli kohta kaksi vuotta on tullut yhteistä taivalta ponin kanssa.

  En edes muista miten löysin blogiisi, luultavasti eksyin sinne joskus netissä surffaillessa. :) Lukemaan jäin koska kirjoitat hyvin ja tekstisi ovat kiinnostavia lukea. Etenkin treenipostaukset ovat mielenkiintoisia lukea!

  Minun ja ponini elämää voi seurata parhaiten instagramissa nimimerkillä jjennipa, sähköposti jenni.pakarinen2@luukku.com

  SvaraRadera
 24. Siiri sirpula, parikymppinen hevosenomistaja ja heppaharrastaja. :) blogiisi löysin mahdollisesti niin, että kommentoit mun blogiin :)

  Kaskinenblogi@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Luen blogia anonyymisti ja seuraan blogia ig:ssa :) Löysin blogiisi ekan kerran ihan sattumalta ja uteliaisuudesta jonkun toisen blogin kommenttiboxin kautta, kun olit kommentoinut siellä jotain nasevaa! sannaemakela at gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, nasevaa! :D Hauskasti sanottu. Onnea arvontaan. :)

   Radera
 26. Olen rekisteröitynyt lukija bloggerin kautta ja lisäksi seuraan instagramissa :)

  ella.tikkanen@windowslive.com

  Olen Ella, 17-vuotias tyttö Tampereelta. Omistan perheeni kanssa viisi kissaa ja 19-vuotiaan suomenpienhevosen, joka on tällähetkellä tiineenä. Lisäksi vuokraan laikukasta paint-risteytystä.

  Enää en muista miten löysin blogiisi, mutta lukijaksi liityin ihanien kuvien ja kivojen postausten takia. Blogisi avulla saan myös vähän harjoitusta omaan ruotsinkieleeni, joka ei ole lukiossa minun vahvuuteni... :D

  Minun blogini löytyy osoitteesta http://pysteliina.blogspot.fi ja instagram-tilini on nimeltä @ella_pyste

  SvaraRadera