22 nov. 2015

Photoshoot: Sagaponack

Musta hevonen tummaa taustaa vasten, marraskuun lopussa klo 15?
Mahdoton tehtävä.
Yritin kuitenkin parhaani.

Kuvissa siis Topangan puoliveli Sagaponack. Välillä näkee ilmeestä, että ovat sisaruksia. Muuten ovatkin sitten kuin yö ja päivä. Saga on iso, varmaan 175 cm korkea ruuna. Se on todella säikky ja sählä mutta helppo ja simppeli ratsastaa. Topanga taas on reilu 160 cm korkea tamma, viisas ja luotettava mutta niin nirppanokka ja herkkä ratsastaessa ettei toista ole.

En svart häst mot en mörk bakgrund i slutet av november kl 15?
Omöjligt.
Men jag försökte mitt bästa.

Det blev Topangas halvbror Sagaponack som fick leka modell igår. Ibland kan man se på hans min att han är släkt med Toppan. Men annars är de lika som dag och natt. Saga är en jätte stor valack, kanske 175 cm i manken. Han är väldigt tittig och rädd men ändå enkel och okomplicerad att rida. När man jämför med lilla Topanga: ett sto på 160 cm, klok och pålitlig som bara den men en rejäl nippertippa och överkänslig att det finns ingen annan.2 kommentarer:

  1. Upea poika. Ja sä olet taas saanut sellaisia kuvia että huhu. Todella hyviä otoksia.

    SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.