20 nov. 2015

Blogiexpo - nähdäänkö siellä?

Oletko jo kuullut Tampereella 12.12.2015 järjestettävästä Blogiexposta?


Mä odotan tätä tapahtumaa todella paljon. Mielestäni on upeaa, että Suomen hevosblogien joukosta löytyy näin idearikkaita, yritteliäitä ja aikaansaavia ihmisiä. Olen varma, että Blogiexpo tulee olemaan todella onnistunut ja kiva tapahtuma. Playssonin tiimiläisenä myös minä olen päässyt kurkistamaan kulissien taakse ja jännityksellä odotankin mihin hommiin messuilla loppujen lopuksi päädyn... ;) Kääk.

Tuletko sinä Tampereelle?
Mikä Sinua kiinnostaa eniten tässä tapahtumassa?

Mua saa ehdottomasti tulla nykimään hihasta tai moikkaamaan mikäli tunnistat! Tämä onkin yksi niistä asioista mitä itse odotan messuilta todella paljon. No en nyt kuitenkaan sitä, että mun perässä juoksisi pitkä letka faneja (ai en vai) :D vaan ihan yleisesti sitä sosiaalista puolta. On kiva päästä näkemään tyyppejä jotka ovat tuttuja vain "ruudun takaa", vaihtamaan ajatuksia ja yleisesti hengaamaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Kaikilla meillä messuille tulijoilla on samat kiinnostuksen aiheet: hevoset ja bloggaaminen. :)


4 kommentarer:

 1. Mä oon ainakin tulossa paikalle! Ja odotan innolla tapahtumaa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huippua! Toivottavasti nähdään. :)

   Radera
 2. Olen tulossa ja haluan ehdottomasti tulla moikkaamaan sua! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jes loistavaa, siellä nähdään! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.