1 nov. 2015

BLOGIEXPO2015


MIKÄ? Hevosalan blogimessut
MISSÄ? Tampereen messukeskus
MILLOIN? Lauantaina 12.12.2015 kl 10.00 ->
MITÄ? Monipuolinen kattaus hevosalan yrittäjiä, ammattilaisia, seuroja, tuote-esittelijöitä... Hevosblogit ovat vahvasti esillä tapahtumassa ja tapahtumassa palkitaan yleisöäänestyksen ja asiantuntijaraadin kautta parhaimmat hevosblogit!

Vastaavanlaiset tapahtumat ovat jo peruskauraa lifestyle- ja muotiblogien maailmassa. Ihan mieletöntä, että nyt on tiedossa tällaista hevosblogeille! Tapahtuman takana ovat Playssonin tiimiläiset ja uskon, että tapahtuma tulee olemaan todella hyvä. En ole itse vielä 100 % varma pääsenkö paikalle, mutta yritys on kova ja ajattelinkin käyttää huomenna pienen hetken lentoja etsien.

Blogien palkitseminen on varmasti asia mikä puhuttaa monia, mutta uskon äänestyksen olevan reilu. Hienoja hevosblogeja on todella paljon myös täällä Suomessa ja ainakin itse toivon kovasti, että mukaan äänestykseen pääsisi myös muitakin blogeja kuin ne tunnetuimmat. Mulla on vahvat suosikit joiden joukosta löytyy sekä niitä vanhempia ja suosittuja blogeja että hieman tuntemattomia, ja olen jo melko varma mitä aion äänestää...

Miten homma sitten toimii?
  • NYT keräämme ehdokkaita eri kategorioihin alla olevan lomakkeen kautta! Bloggaajat ja lukijat saavat ehdottaa omia suosikkejaan, joista äänestykseen pääsevät eniten suosiota saaneet. Omaakin saa ehdottaa jos uskoo sen olevan tarpeeksi hyvä.
  • Ehdotuksia saa jättää niin monta kuin haluaa. Kategorioita on kuitenkin neljä + yleisön suosikki.
  • Vuoden tulokas -blogi saa olla aloittanut aikaisintaan v. 2014.
  • Ehdotuksia otetaan vastaan 15.11. asti.
  • Yksi blogi voi olla lopullisessa yleisöäänestyksessä ehdolla vain yhdessä kategoriassa.
  • Jokaiseen kategoriaan tulee ehdolle kolme blogia.
  • Yleisöäänestys alkaa 1.12.
P.S. Mikäli haluat voittaa yhteistyökumppaneidemme lahjoittamia palkintoja, muista jättää sähköpostiosoitteesi!Toivottavasti nähdään Tampereella. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.