7 jan. 2016

Photoshoot: Let it snow

Tällaisia kuvia pääsin ottamaan eilen. :) Ihana Maaike pikkuemäntänsä kanssa. On ihana kuvata näin ilmeikkäitä, pirteitä ja iloisia malleja. Kuvasin ensimmäistä kertaa lumisateessa ja välillä pyrytti kyllä sen verran että pelotti vähän kameran puolesta... Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. :)

Oma suosikkini on nro 6 - mistä sinä pidät eniten?

Igår tog jag såna här bilder. :) Fina Maaike med sin lill-matte. Det är så roligt att fota så här glada modeller! Jag fotade för första gången i snöfall och ibland kom det så mycket snö att jag var lite orolig över min kamera... Men resultatet blev väldigt lyckat. :)

Min favorit är nog bild nr 6, vilken tycker du mest om?

1

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

19 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kiitos, mäkin tykkään siitä! :)

   Radera
 2. Ihan näin off topic, mutta oot kadehdittavan ahkera bloggaaja :D feedi täyttyy sun postauksista koko ajan! Wau! :D

  SvaraRadera
 3. Olin tulossa samaa sanomaan kun Noora... :D Pientä ahkeruutta! Kuvista neljäs on suosikki! Millä kameralla kuvaat? Entä millä ohjelmilla muokkailet kuvia? :) -Siiri, Siirin blogi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! :D En tiedä ahkeruudesta, ehkä tää on vaan hulluutta. ;) Mulla on nyt käytössä Canon 70D ja siihen pari objektiivia. Ohjelmana Photoshop CC. :)

   Radera
 4. Åh vilka underbara bilder!! :)

  SvaraRadera
 5. Tosi kauniita! Nelonen on suosikki.

  SvaraRadera
 6. Hej Rosita, fina bilder! Jag vill gärna ha bild 10-11. Det är min lilla bruna häst som du fångade med din kamera igår. Hälsar Lotta. Maila gärna till lotta@liljasmat.se om det går att lösa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag skickar bilderna till dig! :)

   Radera
 7. Tosi ihania kuvia! Minun susikki on 6

  SvaraRadera
 8. Ihania kuvia! Tykkään varmaan itsekin eniten 6. kuvasta! :)

  SvaraRadera
 9. 1. Kuva on minun mieleeni hienoin

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.