2 jan. 2016

Photoshoot: Tarhakaverit

Uudenvuodenaattona otin kameran mukaan tallille tarkoituksenani kokeilla miten uusi 70D runko ja vanha Tamronin objektiivi sopivat yhteen. Tykkään tuon objektiivin zoomista mutta se ei ole kovin yhteistyökykyinen terävyyden ja valon suhteen. Onneksi, onneksi voin nyt ottaa niitä RAW-kuvia niin sain aika hyvin parannettua näiden kuvien laatua jälkikäteen. :) Mutta sainpahan varmuuden siitä, että tuo putki alkaa olla elämänsä nähnyt ainakin uuteen verrattuna - vaikka uudessa ei kyllä zoomi ihan tämän tasolle yllä. No, eiköhän tämä objektiivi kelpaa vielä esim. kesällä ja muuten paremmissa kuvausolosuhteissa. :)

Tässä siis muutama kuva tarhaavista hevosista. Tylsästi loimet päällä eikä tämä nyt varsinaisesti mikään "photoshoot" ollut, mutta olkoon nyt kuitenkin sillä nimellä... ;)

På nyårsafton hade jag kameran med på stallet för jag ville testa hur mitt nya kamerahus 70D fungerar ihop med det gamla Tamronobjektivet. Jag gillar zoomen på det objektivet men den har inte så jätte bra ljus eller skärpa. Men vilken tur att jag nu kan fota RAW-bilder och lyckades på så sätt förbättra dom här bilderna en hel del i efterhand. :) Men nu fick jag iallafall veta att jämfört med det nya objektivet jag har så har Tamron nog sett sina bästa dagar - även om zoomen fortfarande är bättre. Men vi får se, jag tror Tamron kan fortfarande funka helt okej typ på sommaren eller annars när fotoförhållandena är bättre. :)

Här är alltså några bilder på hästarna som gick i hagen. Tråkigt nog har dom täcken på sig och det här är knappast ett perfekt "photoshoot"-inlägg, men i vilket fall får det heta så nu... ;)
4 kommentarer:

 1. Tosi kauniita kuvia sun blogissa ja näyttäviä heppoja :) Ite työskentelen tällä hetkellä issikoiden kanssa, aikasemmin hoidin mm arabialaisia ja muutamaa irlanin cobbia :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) oi, en olekaan ratsastanut issikalla moneen vuoteen, pitäisi taas mennä jonnekin vaellukselle. :)

   Radera
 2. Mulla on kans toi 70D runko ja tykkään kyllä kovasti, onnea hyvästä valinnasta ;) Ja zoomina joku canonin oma 70-300mm, mutta uutta olen kyllä kovasti haikaillut kun zoomi on jo jonkin verran vanha.. Ehkä sitten kun konkurssi hellittää :DD

  Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan kyllä taas tosi kivoja kuvia, sun blogi on kyllä yks mun suosikkeja ehdottomasti!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi ei, konkurssi on kyllä niin typerä. Ja typerät kalliit objektiivit! :D

   Ja kiitos, miten ihana kuulla! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.