17 jan. 2016

Hankihurjastelua


Puuterilumi, auringonpaiste ja Black Beauty.

Suuntasimme eilen Maaiken kanssa pellolle ja suureksi ilokseni myös kuvaaja lähti mukaan. Näistä kuvista olen haaveillut syksystä asti ja nyt, nyt se onnistui! Ja meillä oli kyllä niin hauskaa kuten kuvista varmaan huomaa. :) Antaa kuvien siis puhua puolestaan!

Pudersnö, solsken och Black Beauty.

Igår gick vi till Båtis med Maaike och till min stora glädje följde också vår fotograf med. Jag har önskat få såna här bilder sedan hösten och nu lyckades det äntligen! Vi hade så roligt, som man säkert kan se på bilderna. :) 


Päivän asu:
Kypärä - Lamicell Transformer
Takki - Völkl
Hanskat - Roeckl Primaloft
Housut - Esperado
Saappaat - Mountain Horse Supreme

12 kommentarer:

 1. Etkö sä suojista hevosen jalkoja ennen tuollaista peltokaahaamista?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jos hevonen tarvitsee suojat niin tottakai, esim Topangalla en ikinä ratsasta edes sileällä ilman suojia. Menen kuitenkin hevosilla omistajan ohjeiden mukaan ja Maaikella ei käytetä maastossa suojia. :)

   Radera
  2. Ei meilläkään käytetä hepoilla suojia, vaikka asutaan Kuusamossa :P

   Radera
  3. Kuten muutkin varusteet, suojien tarve on jokaisella hevosella erilainen. :)

   Radera
 2. Vau, kyllä polvi nousee! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jep, tää neiti on taitava siinä! :D

   Radera
 3. Upeita kuvia, voi ei! mäkin haluan talviratsastuskuvia/yhteiskuvia taas tältä vuodelta! haluuuuuuuun!!! Mut enyway, upeita kuvia, kyllä Maaike on pörheenä, voi hyvänen aika. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Maaike tykkäsi kyllä tästä liikutusmuodosta ihan mielettömästi. :D Toivottavasti joku pääsee kuvaamaan sinua.

   Radera
 4. Maaike on kyllä tosi kaunis! Aivan ihania kuvia <3 seitsemäs on ihan mun suosikki! Kiva että on tuollainen pelto missä pääsee hevoset vähän irrottelemaan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maaike kiittää, minä kiitän ja valokuvaaja kiittää ;) <3 Toi pelto on kyllä ihan mahtava, reilu 500 metriä pitkä joten siinä mahtuu kyllä baanailemaan jos haluaa! :D

   Radera
 5. Ihania kuvia! Jaksan kerta toisensa jälkeen ihastella Maaikea, se on vaan niin älyttömän upea! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Maaike kiittää, se on kyllä <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.