10 jan. 2016

Photoshoot: Hirvimaisema

Mä oon nyt nähnyt tämän viikon aikana enemmän hirviä kuin varmaan koko elämäni aikana. Muutama päivä sitten lähes törmättiin maastoretkellä siihen isoon uroshirveen ja nyt eilen näin kun kaksi hirvenvasaa leikki viereisellä laitumella noin sadan metrin päässä. Sopivasti juuri sillä hetkellä kun ajattelimme ottaa vähän kuvia Topangasta! Se on yleensä niin flegmaattinen ja tylsä kuvattava joten kerrankin korvat osoittivat eteenpäin. Kiitos hirville! Valitettavasti hirvet eivät päässeet kuvaan, olisi pitänyt olla pidempi putki. Harmi, kuvista olisi varmasti tullut aivan mielettömän ihania kun kaksi nuorta hirveä puskivat toisiaan ja juoksivat ympäri peltoa. :) No ei niistä hirvistä nyt sen enempää, hevosblogihan tämä on... ;)

Mitä tykkäätte näistä kuvista? Entä uudesta bannerista? Juttelin uudesta ulkoasusta Sennin kanssa ja lisää kuvia sekä ohjeita odotellessa hän tuosta noin vaan teki mulle väliaikaisen bannerin. Ja mitä vielä muka "väliaikainen", tämähän on aivan ihana! :D Jännä nähdä miten hieno siitä "oikeasta" bannerista sitten tulee...

Jag har sett mer älgar den här veckan än i hela mitt liv. För några dagar sen stötte vi på en älgtjur i skogen och igår såg jag när två kalvar lekte i hagen kanske hundra meter från oss. Perfekt att dom var där precis när vi skulle fota Topanga! Hon är annars jätte tråkig och flegmatisk att fota så för en gångs skull pekade hennes öron framåt. Tack små älgar! Tyvärr blev det inga bilder på dom, skulle behövt ett längre objektiv. Tråkigt, bilderna skulle varit helt underbara, två kalvar som sprang runt och stångade varandra. :) Men slut med älgpratet nu, det här är en hästblogg... ;)

Vad tycker ni om bilderna? Eller den nya headern? Jag pratade om bloggens layout med Senni och medans hon väntar på fler bilder och instruktioner så gjorde hon bara så där en tillfällig header till mig. Och vadå "tillfällig", den här är ju jätte fin! :D Spännande att se hur den "riktiga" kommer att se ut sen...

Joo siellä ne hirvet menee... Samalla hoituu vyön kiristäminen.
Ja där är älgarna... Samtidigt kan man dra åt gjorden. 

Heti loppui kiinnostus ja poseerausinspiraatio kun käännettiin pois hirvistä. :D
Topanga tappade totalt intresset att posa när jag vände henne bort från älgarna. :D


Totuus meidän poseerausyrityksistä...
Sanningen om våra försök att vara fina...


Hirvi, hirvi! Kato siellä on hirvi!
Älg, älg! Titta, det är en älg därborta! 

6 kommentarer:

 1. Ihania lumikuvia <3 Banneriin kiinnitin heti ensimäisenä huomiona, niin huolellista jälkeä, tosi kaunis! Erittäin kivan oloinen blogi ja heppa, saatankin jäädä teitä seurailemaan! :)

  http://pilanpaiten.blogspot.fi/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Senni on kyllä ihan mielettömän taitava bannerin väsääjä. Tervetuloa!

   Radera
 2. Ihana banneri, sopii hyvin tähän vuodenaikaan! Miksi teillä on enemmän lunta (ja varmaan aina vähemmän pakkastakin) kuin meillä täällä Kymenlaaksossa :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos kuuluu taitavalle Sennille! :) Tää on kyllä ihan ihme juttu että saatiin näin paljon lunta, viime vuonna sitä oli vaan muutaman viikon ajan!

   Radera
 3. Kivoja kuvia! Ja uusi banneri on ihana! :)

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.