28 jan. 2016

Photoshoot: Kissakuvia

Kissakuvien katselu on oikeasti hyödyllistä! Erään tutkimuksen mukaan tämä aktiviteetti kehittää muistia ja on oiva apuväline uusia kieliä opiskellessa. Tässä siis vähän aivojumppaa Tahvon ulkoilureissusta muutaman viikon takaa.

Det är faktiskt väldigt nyttigt att titta på kattbilder! Enligt en undersökning hjälper denna aktivitet dig att utveckla ditt minne och är ett jätte bra hjälpmedel om du vill lära dig nya språk. Så här har ni lite bilder när Tahvo var ute en sväng några veckor sen.


Tahvon mielipide kylmään lumeen on hyvin selkeä. - Tahvo visar tydligt vad hon tycker om snön. :D

Tahvo suuntasi määrätietoisena takaisin kohti ulko-ovea. Tahvo ville bara gå tillbaka in.

Mutta välillä näkyi myös kiinnostavia asioita! Men ibland såg hon något spännande!Tämä on ehdoton lempparini! Det här är min favorit!

Yyh, tassuissa on lunta! Usch, snö på tassarna!Rakastan tätä Tahvon kyrpiintynyttä ilmettä. Jag älskar den här sura minen som Tahvo har. :D

Pörröhäntä ♥ Fluffsvansen6 kommentarer:

 1. Tahvo niin kauniin värinen kissa! Mulla itellä samankaltainen väritys, mustan sijasta harmaa. Ja samankaltainen kiukkukatse koko ajan :D Tahvon silmät todella erikoisen väriset, vaiko varjo vääristää? Toka vika kuva, kuvasta katsottuna oikeassa silmässä ruskeata että vihreätä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on kyllä one of a kind <3 Haha, Tahvon ilme on kyllä niin nyrpeä 24/7 mutta se on oikeasti maailman kiltein ja onnellisin kissa. Sillä on toinen silmä joo tollanen kaksivärinen <3

   Radera
 2. Ihania kuvia, Tahvo on niin suloinen! :3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Tahvo on kyllä sellainen söpöliini <3

   Radera
 3. Ihana katti! Mäkin haluaisin kissan mutta mies on allerginen :( Ehkä sitten kun on oma talli niin hommaan sinne tallikissan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allergiat on kyllä niin inhottavia :/ Mulla oli ennen kissa-allergia mutta se hävisi kun hommasin omat kissat. Ekat kuukaudet meni aivastellessa mutta sitten koin ihmeparantumisen eikä ole (kissa)allergia sen jälkeen vaivannut, onneksi!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.