26 jan. 2016

Uusi ulkoasu!


Nyt on pakko sanoa, että voi JUMPE! Katsokaa miten upean ulkoasun Senni (Kisamatkalla-blogi) teki minulle!! Olen oikeasti ihan sanaton. Tämä on niin hieno. Toivottavasti myös te lukijat tykkäätte tästä. Kyllä nyt kelpaa bloggailla!

Tässä on aikalailla sama sisältö kuin edellisessä ulkoasussa mutta kaikki löytyy nyt oikealta puolelta. Senni tuunasi ulkoasuun sopivat some-nappulat joten niitä painamalla pääset kätevästi blogin eri sivuille. 

Heh, nyt kun on päässyt näin hienon ulkoasun makuun niin en enää ikinä jaksa alkaa itse väsäämään jotain surkeaa tekelettä vaan suosiolla laitan tilauksen osaavammalle henkilölle ja maksan mielelläni hienosta lopputuloksesta. :)

Nu kan jag bara säga WOW! Titta vilken underbart vacker design Senni (Kisamatkalla-bloggen) gjorde till min blogg!! Jag är helt mållös. Den är så fin. Hoppas också ni läsare gillar den. Nu känns det ännu trevligare att blogga!

Innehållet är ganska lik den gamla men allt finns nu på höger sida. Senni gjorde egna knappar för Facebook, Instagram osv så läsare lätt kan hitta runt.

Haha, nu när man fick en så här fin design till sin blogg så tror jag inte jag nånsin kommer att försöka göra något själv, det blir ändå bara skit av det. :D Jag betalar hellre till en duktig person och njuter av det fina resultatet. :)

10 kommentarer:

 1. Voi että miten ihana blogi! Lueskelin tätä paljon "syvemmälle" ja täytyy alkaa oikein seuraamaan :). Maaike on älyttömän upea hevonen! Ja tämä ulkoasu on kyllä upea. Tykkään myös älyttömästi noista ratsastaja kesäkuntoon -postauksista, saa inspiraatiota ja vinkkiä omaan treeniin :)

  essiwagner.blogspot.fi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Tervetuloa lukijaksi. Tsemppiä treeneihin! :)

   Radera
 2. Tämä on älyttömän hieno! :)

  SvaraRadera
 3. Aivan upea! Voikun itsekin osaisi tehdä noin hienoja, mutta minkäs teet kun on lyhyt pinna ja painaa Gimpin pois heti kun joku ei suju... D:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) en mäkään osaa, sen takia luovutin tällä kertaa homman Sennin käsiin enkä voisi olla tyytyväisempi!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.