14 nov. 2015

Muista heijastin! - Kom ihåg reflexerna!


Haluaisitko kohdata tämän ratsukon pimeässä ilman heijastimia? Hyvä, en minäkään! Muista siis käyttää heijastimia. Mieluummin liikaa kuin liian vähän.

Skulle du vilja möta det här ekipaget i mörkret om de inte hade reflexer på sig? Nej, jag skulle inte heller vilja det! Kom alltså ihåg att använda reflexer. Hellre för mycket än för lite!

2 kommentarer:

  1. Meillä on hevoselle ja poneille heijastinloimet, joten hyvin näkyy pimeällä ja itselle heijastinliivit. Uusin heijastinloimi jopa häikäisee, jos hevosen takana menee otsalampun kanssa :D . Kun itse ajaa autolla niin huomaa kuinka hyvin heijastimet parantaa havaitsemista.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hieno homma! :) Haha otsalamppu voi kyllä olla välillä vähän paha, viime syksynä ratsastin Vikingillä välillä maastossa pimeällä otsalampun valossa ja ei ollut helppoa kun valkoisen hevosen kaula häikäisi. :D

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.