11 nov. 2015

Kisatäti

Haha sain vihdoin nämä kuvat - syyskuun paikallis/aluekisoista jossa olin toimihenkilönä.

Haha äntligen fick jag dom här bilderna från lokaltävlingen i september där jag hjälpte till som funktionär.
Meidän seurassa toimihenkilönä oleminen on kivaa. :) Kaikki ovat mukana, vauvasta vaariin (no okei, ikäjakauma ehkä 6-70 v). Evästyspuoli pelaa ja tehtäviä vaihdellaan. Yhteishenki on loistava! :)

Det är roligt att vara funktionär i tävlingarna som vår klubb arrangerar. :) Alla hjälper till oavsett ålder. Man får mat och fika och man behöver inte göra samma sak hela dagen. 

Oletko sinä ollut toimihenkilönä?
Har du varit funktionär nån gång?

2 kommentarer:

  1. Toimihenkilönä on ollut ihan hauska olla nyttemmin kun itse ei tule kilpailtua nimeksikään. Suosikkitehtäväni on olla palkintovastaavana, ihanaa tehdä luokkaspronsointiin sopimuksia ja tehdä palkintopöydistä visuaalisesti kauniita ;) Nuorempana tykkäsin olla radalla nostelemassa puomeja, mutta ei kiitos enää! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heh, mä jännitän tuttujen puolesta niin paljon ratoja katsellessa - ei musta varmaan koskaan olisi itse kilpailijaksi! :D Palkintohommat kuulostavat kyllä tosi kivoilta. :) Mun mielestä on mukava olla radalla ja nähdä suoritukset siitä vierestä. Tosin ei ehkä niin kivaa kurakelillä...

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.