3 nov. 2015

Photoshoot: Päivänsäde

Tämän postauksen kuvat eivät ole teknisesti maailmaa mullistavan upeita, mutta otetaan nyt näistä kuitenki ilo irti kun kerrankin olen joutunut päässyt kameran eteen. ;) Pitäisi vissiin jättää poseeraaminen niille jotka asian osaavat ja noh, kuvaaminen niille jotka sen osaavat. :D Heh. Ihan suloisia näistä kuvista kuitenkin tuli, mutta oli melkoinen työ saada hevonen näyttämään tyytyväiseltä, muistaa samaan aikaan oman naaman olemassaolo ja vielä neuvoa kuvaajaa ISO:n ja valotuksen säädön kanssa.

Dessa bilder är kanske inte de bästa om man ser på den tekniska sidan, men nu ska vi ändå njuta av dem när jag för en gångs skull var tvungen hade äran att stå som modell. ;) Men det är nog ändå bäst att låta dom vara modeller som kan det och nåh, låta dom fota som kan det. :D Haha. Men visst blev bilderna ändå gulliga? Det var en ganska svår uppgift att få hästen att se bra ut, samtidigt komma ihåg att man själv också har ett ansikte som ska synas och om det inte vore nog så fick jag hjälpa fotografen med inställningarna och säga vad hon ska ha för ISO och slutare.


4 kommentarer:

 1. Kauniita kuvia! Rentouttavia suorastaan. Jos tuut joskus suomeen niin tervetuloa räpsimään kuvia Piukesta! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Olis kyllä ihan huippua päästä kuvaamaan hevosia myös Suomessa, mutta yleensä meidän Suomen reissut ovat ihan täyteen ahdettu erilaista ohjelmaa ja menoa. :D Ehkä jos joskus päästään pidemmäksi aikaa niin voisin jonkinlaisen "kiertueen" järjestää mikäli löytyy kiinnostuneita sopivan etäisyyden päästä. :)

   Radera
 2. Aivan älyttömän kauniita ja tunnelmallisia kuvia nämä :) Muutenkin sulla viehättävä blogi, mielenkiintoisilla postauksilla varustettuna. Ehdottomasti jään seurailemaan teidän matkaa :)

  http://kinkkukansa.blogspot.fi/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi, isot kiitokset kommentistasi! :) Tervetuloa mukaan lukijaksi! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.