25 mars 2015

Rossen kootut sählingit

Aloitin ratsastamiseen 6-vuotiaana vuonna 1996, joten voitte vain arvailla kuinka paljon mokia, sattumuksia ja kommelluksia näiden lähes 20 vuoden aikana on kertynyt... Aika harva näistä on tallentunut kameralle, harmi kyllä. Musta ei esim ole olemassa ainuttakaan tippumiskuvaa. Hauskoja tilannekuvia löytyy jonkin verran ja sitten on tietysti olemassa niitä ihanan kamalia kuvia joissa hevonen näyttää muulilta ja ratsastaja sumopainijalta. :D

"Tunnetuin" mokavideo taitaa olla tämä lastausvideo vuodelta 2006 joka on kerännyt Youtubessa lähes 70 000 katsojaa. Se on mun mielestä aika paljon, sillä en ole tietääkseni tätä koskaan missään mainostanut. :D Eihän tuo nyt kaunista katsottavaa ole, mutta onhan se nyt aika huvittava... Poni vie naisia ihan kuus nolla. Mainittakoon vielä se, että poni ei kyllä oikeasti pelännyt yhtään vaan oli just sellanen perus kusipääponi joka teki mitä huvitti. Tokalla yrityksellä se käveli suoraan koppiin.


Tämä alla oleva video oli esillä mun vanhassa blogissa ja on just sellanen perus teinivideo "siis ihquu oon tääl pöndel siis daa", en tiedä mikä idea oli kuvata tällainen omasta pärstästä mutta onhan se nyt aika hauska nähdä kymmenen vuoden jälkeen... :D Terveisin, Rosse 16 v


Kolmas video mikä löytyi Youtuben syövereistä on tämä selkäännousuvideo Gracian kanssa, taitaa olla pari vuotta vanha. Mun oli tarkoitus näyttää kuinka hyvin pääsen selkään penkiltä ilman satulaa (edellisellä kerralla pääsin siis aivan loistavasti), mutta tällä kertaa ei mennyt ihan kuin Strömsössä... :D Voi hepparaukkaa. Kauhea eläinrääkkääjä. :('


Jepjep. Jokohan olen nolannut itseni täysin? ;) Mutta ei tässä vielä kaikki, vaan olkaapa hyvä, kuva-arkistojen aarteita vuosilta 2005-2014!


Tyylillä yli esteestä. Ai kamala :D (Mel Veraz 2010)


Mun heppamokat on painottuneita näihin aivan kamaliin ilmeisiin joita kykenen tuottamaan satulassa istuessani. Tai ilman satulaakin. (Master Piece 2013)


Tässä toinen tyyliesimerkki esteen ylityksestä. Heppa taisi vähän singahtaa, ups. (Szamot 2012)


Niin korkeaa kouluratsastusta, ettei sitä muut ymmärrä. (Mel Veraz 2010)


En tiedä kumpi pitäisi viedä hoitoon, hevonen vai ratsastaja? (Mel Veraz 2010)


Näin käy välillä kun hevonen ottaa suunnaksi tallin ja vauhdiksi ferrarin. (Topanga 2014)


Tietääkseni talutan tässä arabioria, mutta se näyttää enemmän korvattomalta muulin ja shettiksen risteytykseltä??! (Mel Veraz 2010)


Epäonnistuneet estekisat. :D Toi este oli niin kamala, että sen eteen piti tehdä täysstoppi ja sitten hypätä korkea tasajalkaloikka yli. Kuski ei pysynyt messissä. (Mel Veraz 2010)


Älä luota siihen, ettet näy kuvassa. Lopputulos voi olla kaunis... (Gracia 2013)


Mikäli puskan takaa kaahaa keltainen pakettiauto on aivan täysin asiallista esittää muutama sivuloikka. (Gracia 2012)


Näin voi käydä mikäli ratsastat kouluhevosella jolla ei ole pahemmin hypätty. (Master Piece 2011)


Temppuilu nelivuotiaan hevosen selässä on vähemmän viisasta... (Jet 2006)


Tässä taas tapaus jossa täytyy vakavasti harkita jomman kumman osapuolen hoitotarvetta. Tässä tosin hevonen on se selkeämpi apua tarvitseva osapuoli. (Jet 2006)


Kun aiemmin epäilin hevosen muuttuneen muuliksi, niin tässä toinen tapaus josta en ole niin varma mikä otus se on. Karhu ehkä? (Jet 2005)


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä (nyt kukaan ei enää ota mua vakavasti), naamiaisratsastus ja kuva hetkeä ennen ratsastajan jalkautumista. Hevoselle tämä härdelli oli vähän liikaa ja kun kaijuttimista alkoi raikaamaan Mikkihiiri merihädässä niin heppa päätti ottaa jalat alle. (Daros 2004)


Osallistu sinäkin Blogitallin viikkohaasteeseen!

15 kommentarer:

 1. Hahah tää oil loistava! :-)

  SvaraRadera
 2. Ilmeikästä! Kiitos aamun piristyksestä. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ole hyvä. Kiva että piristi ;D

   Radera
 3. Hahahaha ihan sikahyvä !! Nauroin nii tolle Rosse 16-v. videolle, "vitsi tää on tyhmää" XD Ja ai hitto toi kuva tolta haiesteeltä, en kestä !!

  SvaraRadera
 4. ei herranjumala toi sun pönde video :DDDDD Rosseeee XD en kestä :D

  SvaraRadera
 5. Et usko miten pahasti hajosin viidennelle kuvalle. :DDD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jostain kumman syystä mulla taitaa olla pieni aavistus ;)

   Radera
 6. Ihana toi sun video 16veee video, joskus on hyvä kattoa vanhoja videoita niin saa ainakin nauraa XD

  SvaraRadera
 7. Hahaa:D Tää oli älyttömän hauska!

  SvaraRadera
 8. Purskautin juomat näppäimistölle.. Ei naurata ei :D

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.