16 mars 2015

Virallinen kevätretki


Käytiin viikonloppuna Maaiken ja omistajansa kanssa aivan ihanalla maastoretkellä. Mun maastoilu on koko tän vuoden ajan ollut aika yksipuolista muutamaa eri reittiä pitkin, mutta nyt sain nähdä ihan uusia paikkoja ja vajaassa parissa tunnissa matkaa kertyi 12 km. Molemmat hevoset olivat todella kiltisti vaikkakin energiaa löytyi kuin pienestä kylästä ja viimeisillä laukkapätkillä saatiin jo vähän pidättää. :D Isojen teiden ylitys kolmessa kohtaa sujui loistavasti, vieraiden tallien laitumilla riehuvat hevoset eivät haitanneet yhtään kun taas teollisuusalueen läpi kulkeminen oli Vikingin mielestä hieman pelottavaa ja välillä mentiin poikittaen, mutta siitäkin selvittiin. Vitsi miten ihanaa meillä oli!

I helgen red vi ut med Maaike och ägaren. Hela det senaste året har jag ridit bara några få rutter som jag vet men nu fick jag se helt nya ställen och på drygt en timme blev det 12 km. Båda hästarna var jätte snälla dock väldigt energiska och på de sista galoppsträckorna fick vi hålla i lite. :D Vi gick över stora vägar tre gånger och det gick väldigt bra, hästarna som rusade runt i hagarna vid främmande stall var inte ett dugg skrämmande men däremot tyckte Viking att det var lite läskigt att gå igenom ett industriområde men till och med det klarade hon galant. Åh, vi hade det så härligt!Dagens:
Hjälm - Lamicell transformer

Solglasögon - Rayban
Jacka - Second hand
Handskar - Roeckl
Byxor - Equiline
Stövlar - Mountain Horse Supreme high riderJoskus vuosia sitten sain liitettyä tänne blogiin Sports Trackerin kartan ja kaikki, mutta nyt se ei jostan syystä toimi ollenkaan ja noi ST:n uudet sivut on ihan paskat... :( Mutta tässäpä jonkin näköinen kartta kuitenkin.
Aika: 1 h 50 min
Matka: 12 km
Keskinopeus: 6,6 km/h
Huippunopeus: 28,5 km/h
Energia: 866 kcal (voikohan tähän luottaa? :D)

Tästä viikosta tulee super hauska! Huomenna ratsastan Vikingin ja keskiviikkona Maaiken. Torstai-iltana lähden Åreen ja olen siellä viikonlopun yli. Olen super innoissani, ihana päästä laskettelemaan!

Några år sedan kunde jag lägga in kartan och allt från Sports Tracker men nu finns inte det alternativet kvar och ST:s sidor är helt skit... :( Men här är en karta iallafall.
Tid: 1h 50 min
Längd: 12 km
Medelhastighet: 6,6 km/h
Topphastighet: 28,5 km/h
Energi: 866 kcal (undrar om man kan lita på det? :D)

Den här veckan blir kul! Imorgon rider jag Viking och på onsdag Maaike. Sen på torsdag kväll åker jag till Åre och är där över helgen. Jag är super taggad, vad härligt det ska bli att få åka slalom!

2 kommentarer:

  1. Kiva postaus ja hauskoja kuvia! :) Ihan sika kiva että kirjoitat sekä ruotsiksi että suomeksi, itse olen seiskalla ruotsin aloittanut oppilas, on ollut ruotsissakin paljon apua kun luen aina molemmilla kielillä nää postaukset :))!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos! ^^ Hei, mahtava juttu että tästä on hyötyä! :D Ehkä hauskempi lukea heppajuttuja kuin koulukirjoja, heh. Tsemppiä opintoihin! :)

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.