3 mars 2015

No pain no gain

Siltä tää mennyt viikonloppu on todellakin tuntunut. Tai oikeastaan kuukausi! Asuttiin nimittäin väliaikaisratkaisussa koko helmikuu kun aikataulut asuntojen kanssa ei mennyt ihan yksiin. Kaikki tavarat tungettuna yhteen (isoon) huoneeseen ja vaatekaappi käytännössä yksi kasa matkalaukun päällä. Huh, mutta nyt tosiaan päästiin viime viikolla muuttamaan meidän uuteen kotiin ja en voisi olla enemmän innoissani (ja väsynyt)! Ihana pieni mökki lähellä meren rantaa ja mikä tärkeintä, oma piha ja oma rauha.


Pakenin eilen muuttokaaosta tallille. Viking rokotettiin sunnuntaina joten käytiin vaan kävelemässä maastossa 45 min. Ravattiin pari pätkää myös. Ollaan omistajan kanssa niin iloisia V:n kuntoutumisesta! Se on nyt näiden muutaman "kunnollisen" viikon jälkeen saanut hurjan hyvin kunnon takaisin ja sen jaksaminen on palautunut lähes ennalleen, tai oikeastaan se on ennallaan ja tuntuu vähän ylimääräistäkin olevan. ;D Maastossa se meinaa singahtaa eteen heti kun lyhentää ohjia ja sileälläkin sen meno on niin energistä että oksat pois. Sen kanssa on siis otettu tosi rauhallisesti, ensin kävelty maasta ja parin kk jälkeen noustiin selkään ja käveliin sekä otettiin vähän ravia. Nyt se on parin viikon ajan liikkunut vähän enemmän lyhyissä pätkissä, joten kunhan rokotuslepo on ohi niin ei kestä kauaa kun meno on taas normaalia. Huhhuh näiden hevosten kanssa...!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.