30 mars 2015

Hohdokas viikonloppu

Suunnitelmiin tuli pieni muutos kun torstaina sairastuin vatsatautiin. Eli niinkin mukavissa merkeissä meni sitten viikonlopun alku... Ehehh. Olin keskiviikkona Yellowcardin keikalla ja sieltä se varmaan tarttui mukaan. Tiedättehän nää rokkikeikat, kun fanitytöt (minä mukaanlukien) tungeksii eturivissä ja järkkäri spruuttaa yhdestä samasta vesipullosta vettä kaikkien nestehukassa toikkaroivien tyttöjen (ja poikien) suuhun. Että sillä lailla sitten. Itse keikka oli aivan mieletön ja koin pientä nostalgiaa kun Ocean Avenue pärähti soimaan viimeisenä encorena, kymmenen vuotta sitten se oli paras biisi koskaan (ja onhan se edelleenkin hyvä), sanoitukset niin syvälliset ja ahh. ;)

Huvittavaa kun nykyaikaisella kännykällä saa parempia kuvia keikalta kuin vuonna 2005 sai digikameralla.

No joo, torstaiaamu oli sitten vähän vähemmän mieletön ja sitä lystiä jatkui perjantain puolelle asti joten Maaiken ratsastus jäi valitettavasti välistä. :( Perjantai-iltaa kohden olin kuitenkin jo sen verran hyvinvoiva, että uskalsin lähteä lauantaina tallille ja tehtiin ihan sairaan hauska maastoretki Vikingin omistajan ja lainahevosen kanssa. Laukattiin kovaa muutama ihana täydellinen laukkasuora ja hevoset olivat aivan tohkeissaan. Kuvia ei valitettavasti ole ainuttakaan.


Onneksi mulla oli maailman parasta seuraa kun koomasin vuorotellen sohvalla ja sängyssä. Perjantaina nukuin makoisasti (erimittaisten vessataukojen saattelemana) keskiyöstä seuraavaan päivään klo 15:30, joten ei ihan terve ollut tämä akka.

Sunnuntaina käytiin shoppailemassa vain tajutaksemme 16:55 kauppojen sulkeutuvan viiden minuutin kuluttua. Hehe. No, juoksujalkaa eri suuntiin ja saimme kuin saimmekin ostettua ne asiat joita lähdimme hakemaan. :D Muunmuassa nämä seuraavat jutut tarttuivat Hööksiltä matkaan.


Sukat tarjouksessa. En kyllä ymmärrä millaisille jaloille nää on suunniteltu, kokomerkintänä oli 35-39 ja mulla sentään on 37 jalka, silti kantapää nousee 5 cm liian korkealle??


Hööks myy vihdoin Roecklin hanskoja!!!! *jee* En suostu muun merkkisiä ratsastushanskoja enää käyttämäänkään. Ostin kannusremmit noihin punaisiin kannuksiin jotka löysin joku kuukausi sitten superalesta ja sain ne lopulta ilmaiseksi kun mulla oli tarpeeksi bonuspisteitä. :D Suosin nylonkannusremmejä sillä en vain ole löytänyt hyviä nahkaisia. Aina ne ovat liian jäykät, reiät ovat epäsopivan matkan päässä toisistaan tai remmit niin paksut etteivät mene kannuksista läpi. Murr. Löytyykö hyviä nahkaisia jostain? Sitten ostin myös saapasroikottimen (mikä onkaan), säilyypähän Vikingin kaapissa joku järjestys. :D

Joo, niinkin hurja viikonloppu oli mulla. Menikö teillä paremmin? :)

Lisäksi mua ällöttää tää sää. Wtf. Missä kevät??!?!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.