5 nov. 2020

Liefke 1,5 vuotta!


Koronasta toipuminen on sujunut hyvin. Olen ollut viikon verran terve, tosin ajoittainen väsymys, huimauskohtaukset ja pahentunut astma kielivät edelleen siitä, että olen tuon roskan sairastanut. Kirjoitin Instagramiin koosteen päivä päivältä, mutta ajattelin avata sairaudesta vielä tänne blogiin myös.

Nyt kuitenkin keskitytään Liefkeen! Se on jo 1,5-vuotias, ja aivan ihastuttava nuori hevonen. En ollut nähnyt sitä vuoteen, joten oli tosi kiva kun vihdoin muuton myötä pääsin lähtemään mukaan moikkaaman sitä. Paikkaan, missä Liefke nyt on tämän vuoden asunut, on muutaman tunnin matka ja kun asuin sen verran väärässä suunnassa omistajaan nähden niin oli yksinkertaisesti hankala ajoittaa matkat yhteen. Liefken on tarkoitus muuttaa takaisin ensi kesäkuussa, jos vain tallissa on tilaa.

Oli ilo nähdä miten ihmiseen leimautunut Liefke on. Kun omistaja vihelsi, se tuli hetken päästä kaukaa heinäpaikalta meidän luokse, vaikka kaikki muut hevoset jäivät syömään. Sitten se hengasi meidän kanssa vapaana ja tuli surullisena mukaan portille kun me lähdimme pois. Siitä on kasvanut niin kiltti ja seurallinen hevonen. Lempeä ja rauhallinen tamma, eli ihan kuin äitinsä. Tätä oli vähän vaikea kuvitella varsakesänä, se oli aika rasavill silloin. ;)








Kuten näkyy, Liefkellä on super paksu ja pitkä harja jo nyt! Varsa-ajan ruskea karva on myös väistymässä uusien mustien jouhien alta pois.




Vuotiaat ovat harvoin mitään upeita ja uljaita hevosia, mutta söpö se on ainakin.


Tässä on Liefken "varaemo"! Vanha ja lempeä tamma joka on nuorisolaitumessa "matriarkkana".






Näistä kuvista näkyy miten lempeä, hellyydenkipeä ja ihmisrakas hevonen Liefke on. Minäkin sain sitä rapsutella ja Liefke seurasi ja kerjäsi lisää rapsutuksia. Sillä on myös tallessa näpertämisenhalu, ja kengännarut sekä takin napit saivat paljon huomiota ja nypeltämistä osakseen. ;)









Maaikelta peritty rento lörpöttävä alahuuli. <3

2 kommentarer:

  1. Liefke on aivan ihana! ♥️

    Toisaalta, en ole hämmästynyt että on näin ihmisrakas ja ihastuttava, äitiinsä on tullut. 😘 🙏 👍

    Maarit L.

    SvaraRadera