4 apr. 2014

Välkommen!

Uusi hevonen. Uusi maa. Uusi blogi. Uusi alku.

En ny häst. Nytt land. Ny blogg. En ny början.


Edellistä blogia tuli pidettyä lähes 2,5 vuotta, mutta nyt koin parhaaksi aloitta täysin uuden, uudelta pohjalta. Tätä(kään) blogia en aio päivittää veren maku suussa, vaan kirjoitan kun materiaalia, fiilistä ja aikaa on. Tavoitteena kuitenkin viikoittain. Blogin aiheena on siis vuokrahevoseni Topanga jolta se nimensäkin sain. Pyörittelin eri nimiä (tai sitten en mitään) päässäni useamman päivän, mutta en keksinyt mitään hyvää. Vaatimuksena oli nimittäin englanninkielinen nimi, sillä kirjoitan postaukset myös ruotsiksi. Ajatukset kumisivat tyhjyyttä joten päädyin sitten lyhyeen ja ytimekkääseen nimeen, Topanga. Virallisesti tämän blogin voisi kai luokitella hevosblogiksi, mutta en lupaa etteikö täällä koskaan muita aiheita olisi. Elämääni kuuluu kuitenkin niin moni muukin asia, joten jos siltä tuntuu niin myös jotain muuta saattaa tänne eksyä.

Hauska nähdä, kuinka moni vanhoista lukijoista tänne löytää. Working with the Master/Rosse ratsastaa-blogi on tullut tiensä päätökseen.

Förra bloggen hade jag i nästan 2,5 år men jag kände att det bästa skulle vara att börja en helt ny blogg. Jag kommer inte att skriva (den här bloggen heller) så seriöst, utan jag skriver när jag får material, orkar och har tid. Målet är dock att skriva varje vecka. Bloggen handlar alltså om min medryttarhäst Topanga. Jag försökte komma på olika namn i flera dagar, men det blev inga bra idéer. Kravet var att namnet skulle vara på engelska, för att jag skriver både på finska och på svenska. Mina tankar var helt tomma så därför beslutade jag att det ska vara ett kort och lätt namn - Topanga. Officiellt kan man möjligen säga att det här är en hästblogg, men jag lovar inte att jag skriver bara om hästar. Mitt liv handlar om så många andra saker, så om det känns så så kommer jag skriva om andra ämnen också.

Det blir intressant att se hur många av läsarna från min gamla blogg hittar hit. Working with the Master/Rosse rider-bloggen har alltså sett sina sista dagar.


Olet lämpimästi tervetullut! <3
Du är varmt välkommen! <3

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommentarer:

 1. Jeij!! Mutta saanen kritisoida tätä ulkoasua sen verran että mun läppärin näytölle iiiiiihan liian iso! Toi banneri ei näy edes kokonaan, se on liian korkea ja koko ulkoasu on liian leveä, eikä sekään siis näy kokonaan. Teksti jää osittain pois oikeasta reunasta. Liikaa scrollaamista, oon laiska! :D Muuten tykkään kyllä tästä. Ja muutenkin jee jee!! Ihanaa että alat taas kirjottelemaan. Ja ihana söpö heppa<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi armas rakkaani, ihan sua varten nyt pienensin tätä ulkoasua ;)))) No ei. En kato tajunnut, että mulla on sen verran iso työläppäri nykyään ettei sen leveydet ihan käy tavisläppäreille.Vähän kyllä kirpaisi, mutta ehkä tää kelpaa näinkin! :D Mut kiitos rakas <33

   Radera
 2. Tosi kiva et kirjotat myös ruotsiksi! Olen ihan umpisurkea ruotsinkielessä ja nyt voin vähän palautella ja harjoitella sitä täällä! :D

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.