18 aug. 2018

Vielä hetki kesäfiiliksiä


Vaikea käsittää, että tämä ihana kesä lähestyy loppuaan. Kohta on syysykuu! Heräsin myös siihen tosiasiaan, että ensi vuosi on 2019. Siis oikeasti, luulin vielä kaksi tuntia sitten nyt olevan vuosi 2017. :D Ei hyvänen aika, helle on selkeästi sekoittanut pääni. Ja vaikka kesä onkin ollut aika tuskainen, kuuma, hikinen ja huolestuttavakin, jää tästä kesästä kuitenkin päällimmäisenä mieleen upeat, lämpimät kesäpäivät- ja yöt. Me ollaan oltu lähinnä kotona sitä neljän päivän heinäkuista Suomi-reissua lukuun ottamatta, nautittu auringosta rannoilla ja vietetty aikaa koiranpentumme kanssa. Sää muuttui ihan yhtäkkiä viikko sitten ja nyt on ilmassa selkeästi syksyn tunne. Tämä tuleva syksy tuo luultavasti mukanaan hieman muutoksia heppakuvioihin, mutta niistä lisää kun tilanne selkiytyy.Välillä vauhtia ja intoa on liikaa eikä silloin omakaan pokka oikein pidä. ;)

Kesä koiranpennun kanssa on ollut aivan mahtava, en voisi olla onnellisempi että saimme elämäämme niin ihanan pienen karvakasan! Snö on niin tärkeä ja rakas meille molemmille, enkä ole oikeasti ollut mistään niin onnellinen pitkään aikaan kuin siitä. Joka kerta kun katson pentua tunnen niin suurta rakkautta ja kiintymystä. Melkein pelottavaa, mutta aivan ihanaa. :) Se on ollut nyt kolmisen viikkoa täysin sisäsiisti. <3

Joskus laukannosto voi näyttää tältä...
Josta sitten seuraa pukintapainen, kun Rink yrittää saada tahdista kiinni kuskin feilattua.
Sitten kun kaikki on tasapainossa, niin kyllä tämän ehkä valmentajakin hyväksyisi.


Palasin takaisin töihin pari viikkoa sitten, ja 4.5 viikon kesäloman jälkeen arkeen paluu on kyllä ollut raskasta. Väsyttää, ärsyttää ja masentaa. Mutta kai se siitä kun taas tottuu rytmiin ja vähäisiin yöuniin. :) En ole ollenkaan aamutyyppi ja voin ehdottomasti parhaiten ikinä loman aikana kun saan nukkua "oikeaan" aikaan, eli mulle sopivaan 00-08 rytmiin. Mun on vaikea saada aiemmin unta ja työaamuina on kuitenkin herättävä 6-7 välillä, niin univajetta kertyy kyllä vähitellen. Olen ottanut varsinkin tämän viikon vähän rauhallisemmin enkä vaadi itseltäni liikaa, en ole esimerkiksi käynyt treenaamassa melkein kahteen viikkoon etten stressaisi itseäni liikaa. Ensi viikolla on kuitenkin pakko ottaa myös salilla käymiseen jonkinlainen rytmi, jos vaikka 2-3 kertaa viikossa jaksaisi käydä hieman rautaa nostelemassa niin jaksaa sitten ratsastaakin paremmin. :)

Alkaa tää Rinkin laukka näyttämään jo joltain. <3


Sain ilokseni ja onnekseni vieraaksi viime viikonloppuna Suomesta Danielan, ja meillä oli aivan ihana viikonloppu! Alunperin hänen oli tarkoitus tulla perjantaina, mutta kävi pieni kämmi lentolippujen kanssa ja menolippu olikin torstaille... :D Onneksi sentään oikea kuukausi ja vuosi. ;) Mua oli vaivannut jonkin aikaa outo särky leuassa/hampaissa, joten Daniela joutui lähteä mun mukaan hammaspäivystykseen. Henkinen tuki oli paikallaan, sillä olin ihan kauhusta kankea ennen vuoroani. Hampaista/leuasta otettiin monet röntgenit ja tehtiin kaiken maailman tutkimuksia, mutta hammaslääkäri ei löytänyt mitään syytä hammassärylleni - ei reiän reikää tai mitään tulehduksen tapaista. Ja silloin hammassärky oli kuitenkin niin paha, etten saanut suuta kokonaan auki tai pystynyt pureskelemaan ruokaa. "Diagnoosi" oli hampaiden narskutus ja tulehtunut leukanivel, josta särky voi kuulemma levitä oudosti pitkin koko leukaluuta. 


Meidän viikonloppu jatkui hammaslääkärin jälkeen ihanassa hellessäässä: kävimme järvellä nauttimassa auringosta, katsomassa GP-kisoja Runsten Equestrian-ratsastuskeskuksessa, ratsastamassa Rinkillä, Tukholmassa shoppailemassa ja Mutteriakin ehdimme moikkaamaan. To-pe lämpöä oli se tuttu kesän perus +30, siitä se sitten laski ihan yhtäkkiä ja sunnuntaina taisi olla hädin tuskin +15. Se ei meitä heppatyttöjä häirinnyt, ja seisoimme kaatosateessa katsomassa GP-kisojen finaalia. :)


Daniela otti nämä kuvat perjantaina. Rink on tuntunut super kivalta ratsastaa viime aikoina ja nyt meillä onkin tavoitteena käydä muutamissa koulukisoissa syksyn/talven aikana. Kääk! Yhdet kisat olen jo katsonut, mennään ihan vaan helppoa C:tä ja päätavoite on säilyä hengissä. Ärsyttää kun ei täällä kovin paljoa ole seura- tai harjoituskisoja, joten joudutaan varmaan heti aloittamaan aluekisoista... Olen kyllä varmaan sellainen nössö, etten kerro kisoista etukäteen vaan julkaisen sitten parhaat palat kisojen jälkeen. :D No katsotaan nyt vielä päästäänkö me niihin kisoihin asti, nämä ovat vasta alustavia suunnitelmia. :) 

Hieman tällainen sekasikiöpostaus tämä, mutta sellaista tämä elämä välillä on - arkea, väsymystä, sekavia keskusteluja, aurinkoa, hevosia, fiilistelyä, juhlaa, naurua ja surua. Kaikkea sekaisin, sopivassa suhteessa. :) Katsotaan jos saan "kunnon" bloggaamisesta kiinni nyt syksyn aikana. Jos en, niin jatketaan samalla linjalla kuin viime kuukaudet. ;)

Aurinkoista elokuun loppua! <3

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Minusta tämä oli oikein mukava postaus. Kesä 2018 jää kyllä muistoihin aurinkoisena ja helteisenä mutta ah! niin ihanana, kaikesta huolimatta.

  Töihin paluu on vaatinut hieman totuttelua, varsinkin kun ilmastoinnista ja ylimääräisistä tuulettimista huolimatta meillä oli välillä varsinkin iltapäivästä aika lämmintä. Lisätauot ja riittävä vedenjuonti onneksi auttoivat jaksamaan.

  Syksyn aistii jo ilmassa. Ratsastustunnit ovat alkaneet ja niiden myötä viikossa on oma, tuttu rytminsä. Yritän tsempata jotta saisin venyttelyt ja ratsastusta tukevan liikunnan osaksi viikkoani - jospa se ratsastuskin sujuisi sitten paremmin.

  Snö on kerrassaan valloittava näin etäältäkin, voin vain kuvitella miten paljon iloa hän tuo jokaiseen päivään.

  Mukavaa maanantaita ja sen myötä alkavaa viikkoa!

  Maarit L. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Maarit, pitkiä kommenttejasi ja kuulumisia on aina ilo lukea! :)

   Kyllähän tämä kaikkien metsäpalojen, kuivuuden ja heinäpulan jälkeen on edelleen aika kurja kesä, mutta pakko kyllä sanoa lämpimän kelin ystävänä että oli se ihanaa. Shortsit ja t-paita tai kesämekko vaan päälle ja ulos. Meillä on ollut toimistolla koko kesän jopa hyytävän kylmä, joten lämpiminä päivinä on aika hankala yrittää pukeutua.

   Snö täyttää ihan pian 5 kuukautta, joten kuvia on taas tulossa blogiinkin. <3
   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.