11 okt. 2014

Tahvo

En dag gick vi ut för att ta lite bilder med vår underbara katt Tahvo. Hon är 6 år gammal och världens bästa! Jag misstänker att hon tror antingen att hon själv är en människa eller att vi är katter... :D Hon brukar sova nästan varje natt bredvid mig, vill alltid sitta i famnen när man kollar på film, pratar/jamar till oss hela tiden, blir helt galet glad när man tar fram hennes koppel och ska gå ut och blir världens lyckligaste när man kommer hem. Hon älskar att vara ute och lyder väldigt bra där nuförtiden. Sen hittar hon själv hem och fram till tredje våningen. Alla som har träffat henne säger att hon verkligen inte är en vanlig katt utan mer som en hund.

Yhtenä päivänä käytiin ulkona ottamassa kuvia meidän ihanasta kissasta Tahvosta. Tahvo on 6-vuotias ja maailman paras! Epäilen, että se luulee olevansa ihminen tai sitten se luulee meidän olevan kissoja... :D Se nukkuu lähes joka yö mun vieressä, haluaa aina istua sylissä kun katsomme leffaa, puhuu/maukuu meille koko ajan, tulee ihan hullun iloiseksi kun ottaa sen talutushihnan esiin ja on maailman onnellisin kun joku tulee kotiin. Se rakastaa käydä ulkona ja tottelee nykyään tosi hyvin sekä löytää itse kotiovelle ja sieltä meille kolmanteen kerrokseen. Kaikki jotka ovat tavanneet Tahvon ovat sanoneet ettei se ole yhtään tavallisen kissan oloinen vaan muistuttaa enemmän koiraa.
6 kommentarer:

 1. Oi miten ihania kuvia! :)

  SvaraRadera
 2. Tuo otsis sopii hyvin sulle :) Pitäsköhän sitä ihteki kokeilla taas pitkästä aikaa, kun otsahiukset katkeaa aina värjäämisen yhteydessä eikä kuitenkaan kasva pitkiksi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Onhan se tosi kiva, mutta niin ärsyttävän työläs ylläpitää... Nyt taas innolla odotan sen kasvavan pois. :D

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.