14 maj 2019

Floriksen upeat askellajit videolla


Viime viikon kohokohta oli taas päästä ratsastamaan Floriksella. Menin pitkästä aikaa kangilla, ja oli hieman hakemista käsien ja ohjasotteiden kanssa. Floris oli super jännittynyt taas ulkokentällä, mutta alkujännityksen jälkeen meillä meni oikein kivasti! 

Edelliskerran valmennus oli ihan huippu, ja koetin parhaani mukaan ratsastaa samalla tyylillä. Aina sitä toivoo oppineensa jotain ja että menisi seuraavalla kerralla paremmin, mutta pakko myöntää että Floris oli vielä jännittyneempi tällä kerralla. Oliko se tuulen vai vieressä pyrähtelevien ankkojen ja lintujen vika, taikka omat vajavaiset taidot, en tiedä.

Koetin ratsastaa Florista kuulolle vaihtelemalla tehtäviä aika aktiivisesti jotta se pysyy työssä. Tein siirtymisiä, avoja ja tempovaihteluita. Se oli välillä tosi hyvä hetken rentoutuessaan, vitsi mikä liike! Sain kuitenkin sen "hyvän", rennon liikkeen esille vasta ihan lopuksi. Siltähän sen pitäisi tuntua heti aluksi. 

Kuvasimme videota yhtä yhteistyötä varten. Se julkaistaan tällä viikolla. Ihan mahtava juttu tiedossa, en malta odottaa! :D Alla olevassa videossa on kooste tästä ratsastuskerrasta. :)Tilannekuvat ovat ihan parhaita. xD
En ymmärrä mitä tässä edes yritän sanoa/tehdä ja miksi näytän niin tuskaiselta? :D
Kaksi jännittynyttä...

Toivottavasti mieheni pääsee mukaan ensi kerralla niin saan hyviä kuvia. :D No ei saa valittaa. Kiva kun joku kuvaa!


Näytän niin törkeän vihaiselta tai vain oudolta 90% ratsastuskuvissa.
Tervehdys!
...ja se oli hauskaa. :D

Ihanaa viikkoa teille lukijoille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.