11 maj 2019

Barbie-poni kirsikkapuistossa


Kuvattuani Snötä kirsikkapuiden alla mietin miten mahtavaa olisi saada tähän lokaatioon hevonen. Paikka on haastava, vilkas puisto jonka läpi kulkee raitiovaunu. Aluksi kysyin ystäväni kaikkeen tottunutta miniatyyrioria, mutta kun kuitenkin puistoon oltiin menossa laitoin Faceen ilmoituksen, että mikäli löytyy halukas, turvallinen (pun intended ;)) hevosmalli niin saa tulla mukaan.

Tuttavani, SM-poniratsastaja Meja Karlsson laittoi mulle heti viestiä, että he voisivat tulla paikalle Wizzie-ponin kanssa. Kuvankaunis barbie-poni ja kirsikkapuut, kyllä kiitos!

Molemmat mallit käyttäytyivät erinomaisesti ihmisvilinästä, liikenteestä ja ohi rämistelevistä busseista ja raitiovaunuista huolimatta. Olen niin iloinen, että pääsin toteuttamaan tämän "kuvaushaaveen"! :) Olen tosi tyytyväinen kuviin, vähän jotain "erilaista" - vaikka sata muuta valokuvaajaa nämä puut joka vuosi ikuistavatkin. ;) Miniorista tulee myös kuvia esille lähiaikoina!


5 kommentarer:

  1. Aivan maagisen hienoja kuvia ja niin kaunis tämä poni <3

    SvaraRadera
  2. Ihan mielettömän hienoja kuvia ja todella kauniit mallit!

    SvaraRadera
  3. Oi mitkä värit! Suosikkikuvani on kolmas mutta nämä on kaikki aivan ihania!

    SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.