13 aug. 2019

Liefke 4 kk


Aika se vaan kuluu, kesä alkaa olla ohitse, Liefke täyttää 4 kk, friisinäyttelyihin on enää 3 viikkoa aikaa ja muutaman kuukauden päästä on aika vieroitukselle.

Oli taas aivan ihana käydä moikkaamassa leidejä - seuraavan kerran nähdään seikkailun merkeissä, kun meidän tallilta lähtee yli 10 ihmistä kohti Strömsholmia ja KFPS:n friisinäyttelyihin. Maaiken ja Liefken tarhakaveri, Lifenin "täti" Hylkje tulee myös mukaan emäntänsä kanssa ja osallistuu IBOP-ratsastuskokeeseen sekä näyttelyihin. Ihan huippu reissu siis tiedossa, joskin todella jännittävä!

Liefke on kasvanut ihan hurjan paljon. Syntyessään se mahtui kulkemaan Maaiken vatsan alta, nyt se alkaa olla jo ihan hevosen, tai ainakin ponin, kokoinen. Varsakarva lähtee hitaasti mutta varmasti, harja on kasvanut ja jalkatupsutkin erottuvat jo kivasti. Liefkellä on niin ihana luonne! Se on utelias, ystävällinen, seurallinen ja hauska tyyppi joka rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia. <3
Liefke osoittaa alistumisensa Hylkjelle suullaan.Maaikea ja Liefkeä ei tällä keralla pahemmin kiinnostanut revitellä ympäri laidunta, mutta Hylkje pani pystyyn kunnon action shown muiden puolesta. :D
1 kommentar:

  1. Vau mitä kuvia!
    Ja hieno ja jännittävä matka näyttelyyn edessä! Lycka till!

    Maarit L. 😊

    SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.