17 juni 2016

Photoshoot: Flower field

Kävin ennen Suomen lomaa tekemässä muutaman kuvauskeikan lähiseudulla ja tässä on yhden keikan kuvat. Keskipäivä ei ole paras mahdollinen ajankohta - aurinko on silloin korkealla luoden teräviä varjoja ja vastavaloon kuvaaminen ei oikein onnistu. Auringossa on kuitenkin se kiva puoli, että se tuo esiin luonnon värit ihan eri tavalla, upean kirkkaina ja terävinä. Ja jos jostain löytyy harvalehtistä puustoa voi sen varjossa saada aika hyviä kuvia. Olihan näissä aika paljon muokattavaa värien ja varjojen suhteen, mutta mielestäni kuvista huokuu kesän riemu ja lämpö joten kai näitä voisi onnistuneiksi sanoa.

Före jag åkte till Finland gjorde jag några fotojobb i närområdet och här är bilder från en photoshoot. Det är inte den bästa tidpunkten att fota mitt på dagen då solen är som högst och ger skarpa skuggor och det är inte så lätt att fota motljus då. Men det som är bra med solen är att den framhäver alla vackra färger och kontraster i naturen. Och om det finns träd som inte har så tjockt med blad kan man leka med motljuset i skuggan. Jag fick redigera dessa bilder en hel del för att få till skuggorna och färgerna rätt, men jag tycker dom blev fina och man kan känna sommarens glädje och värme!

1
2
3
4
5
6
7

Mistä kuvasta tykkäät eniten? :)
Vilken bild gillar du mest? :)

8 kommentarer:

 1. Ihania kuvia! 1 ja 6 ovat suosikkejani :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Ykkösessä on mun mielestä ihana meininki ja fiilis. Kutonen on aika hauska tapaus, sillä ensin luulin sen olevan "pilalla" sillä se oli ihan ylivalottunut mutta kuvanmuokkauksella saa kyllä ihmeitä aikaan.

   Radera
 2. Gillar 4:an väldigt mycket, men alla var jättefina :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! :) I fyran gnäggade han efter mina youtube-hästar så det blev en kanonbild! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.