7 apr. 2019

Floris show off


Floris on viettänyt pitkän viikonlopun Göteborgissa GHS:n yhteydessä järjestettävillä Elmia-messuilla, Ruotsin suurimmat hevosmessut. Mun oli tarkoitus lähteä sinne mukaan, mutta ei ihan onnistunut mahduttaa pitkä viikonloppu toiselle puolelle maata. Näen Floriksen onneksi tulevana lauantaina, en malta odottaa! :)

Nämä kuvat ovat viimeisimmältä vierailultani. Floris pääsi irrottelemaan kentälle ennen ratsastusta ja näytti meille aikamoisia rallitteluja ja koikkaloikkia. On se hieno! :)

Mukavaa maanantaita!




























8 kommentarer:

 1. Upeita kuvia, upeasta pojasta! Floris on kyllä upea ilmestys. Noi ravikuvat on jotain aivan käsittämättöntä. 😍😍😍😍

  SvaraRadera
 2. Olisko linkkiä tohon Elmia messuun? Tai millä mä sitä oikein googlaan? Onko se tai joku muu hevosmessu sellainen, jossa kannattaisi käydä? SIHSiin ajattelin tänä vuonna tulla, mutta onko tämä Elmia enemmän messutyyppinen esityksineen ja näytteilleasettajineen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hups, mä oon puhunut vääristä messuista, eli Göteborg Horse Shown yhteydessä olevat messut ovat nimeltä EuroHorse. Elmia järjestetään Jönköpingissä lokakuussa ja on enemmän perus kansalliset, isot ratsastuskisat. :)

   EuroHorse, eli GHS mitä nyt tässä tarkoitin, on aikalailla perus messut, SIHS:n tyyliset mutta kuulemma isommat ja paremmat tarjoukset. En ole itse ikinä käynyt joten en osaa sanoa. :) Ja GHS on kokonaisuutena kv-ratsastuskisoja vaan, eli jos esityksiä haluaa nähdä suosittelen SIHS:iä :)

   https://eurohorse.se/

   Radera
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  SvaraRadera
 4. Ooi miten ihana Floris😍

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.