21 maj 2020

Ludde kirsikkakukkien keskellä


Ludden omistaja innostui nähtyään kuvaamani kirsikkakuvat niin paljon, että sovimme ex-tempore kuvaukset eräälle torstai-illalle Lumaparkeniin. Hän vuokrasi pelkästään tätä varten hevosauton ja niin Ludde pääsi haistelemaan kaupunkielämää! Kuvat otettiin 23. huhtikuuta, ja ihan viime tingassa sillä kukat olivat jo lähes lakastuneet. Jouduinkin tekemään hieman taikoja Photoshopin kanssa jotta kuvissa näkyisi pilkahdus vaaleanpunaista. Tietää sitten ainakin, että ensi vuonna pitää olla tarkkana ajankohdan kanssa ja liikkeellä hieman aikaisemmin. :)

Ludde on kyllä ihan mahtava pian 6-vuotias nuorukainen! Se ei välittänyt mistään mitään. Ohi kiitävät pyöräilijät, bussit, rekat ja raitiovaunut olivat ihan kuin jokapäiväistä kauraa. Kapean puusillan ylitys ja liikennevaloissa seisominen, kaikki onnistui korvaa lotkauttamatta! :D

Katsokaa nyt tätä videota. Uskomaton hevonen. <3Hieman hoopon näköinen hirnuessaan. xD
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.