17 okt. 2017

Ensimmäinen loppukoepäivä

Täällä Saksassa (Landgestüt Redefine) alkaa ensimmäinen loppukoepäivä lähestymään loppuaan. Päivä on ollut pitkä, intensiivinen ja jännittävä! Herätys oli jo puoli seitsemältä, ja ensimmäisenä seurasimme vetcheckiä klo 8. Testit alkoivat kouluratsastuksella ja lounaan jälkeen oli esteosuus. Oli todella jännittävää odotella Rinkin vuoroa ja syytän aamuväsymystäni siitä, että silmiin nousi pari kyyneltä nähdessäni sen vetcheckissä. ;) Itse testeistä Rink suoriutui mielestäni hienosti. Huomenna aamulla on vuorossa ajokoe, ja iltapäivällä on palkintojenjako.

Sen enempää en tällä kerralla kerro vaan saatte lukea pidempää tarinointia sitten testien jälkeen, kunnon kuvapommien kera! Upea paikka tämä on ainakin, jos ei muuta. <3

Valkoinen iso rakennus on maneesi - aivan mieletön pytinki!
Yksi monesta tallista
Vesieste
 

Nurmikenttä ja sitä ympäröivä rata, oikealla ja vasemmalla näkyy talleja 
Aamulla pelloilla oli sankka sumu
Kukas se siellä?? <3

6 kommentarer:

 1. Näyttikö Rink tunnistavan omistajansa tai sinut?:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pyysimme vähän piilossa vetcheckin aikana, mutta maneesissa se katsoi meidän suuntaan pari kertaa sen näköisenä että tunnisti! Ehkä ;) kun sitten testien jälkeen kävimme tallissa moikkaamassa oli se kyllä tosi iloisen oloinen, mutta eihän näistä eläimistä tiedä. :)

   Radera
 2. Svar
  1. Täällä kyllä kelpaisi pitää hevosta! :D

   Radera
 3. Vitsi, miten upean näköistä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oli kyllä, ja koko tuo alue oli niin kaunis pienine kylineen! <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.