15 okt. 2017

Kohti Saksaa ja loppukokeita!


Kahden kuukauden jännittävä odotus on ihan kohta ohi. Lähdemme maanantaina aamuyöstä yhdessä omistajan kanssa ajamaan kohti Saksaa. Non stop ajoaika on noin 12 tuntia, mutta pysähdyksineen matka kestää varmasti lähemmäs 14 tuntia. Pitkä päivä siis tiedossa. :)

Olemme olleet molemmat ihan pistoksissa tämän viikon, päivien vähentyessä on myös jännitys tiivistynyt. Ihan kohta, ihan kohta me olemme siellä! Saavumme perille joskus maanantai-iltana varmasti aivan väsyneinä. Se ilta menee varmaan ihan vain illallista syödessä ja tiluksia kierrellessä. Aiempina vuosina mukana olleen lähteemme mukaan omistajan ei kannata käydä moikkaamassa hevostaan ennen kokeita, sillä jotkut hevoset ovat "seonneet" onnesta ja olleet ihan outoja sitten loppukokeissa. En tiedä pitääkö tämä paikkansa, mutta emme ota mitään riskejä vaan yritämme malttaa pitää näppimme erossa Rinkistä maanantaina. ;)

Tiistaina on sitten ensimmäinen testipäivä. Silloin ratsastetaan koulu- ja estekoe, minkä jälkeen aiomme kyllä vihdoin käydä moikkaamassa Rinkiä. Keskiviikkona on vuorossa ajokoe, ja iltapäivällä palkintojenjako yms loppumuodollisuudet. Tulen itse lennolla kotiin samana iltana, ja Rink seuraavana päivänä hevosauton kyydissä.

Pohjois-Saksaan on luvattu aurinkoa ja yli +20 lämmintä, joten tämän reissun voi melkein laskea etelän lomaksi. Mulla ei ole mitään hajua mitä pakkaan mukaan ja millaisissa vaatteissa siellä tarkenee (eikä samalla läkähdy). Tärkein varuste tälle reissulle on kuitenkin kamera - aion ottaa muistikortit täyteen kuvia! Vuokrasin mukaan Canon EF 70-200mm f/2,8L IS II USM-objektiivin (rakastan sitä), joten kuvauskaluston pitäisi olla kunnossa. Olemme suunnitelleet yhdessä omistajan kanssa kuvaavamme reissusta vlogin johon tulee englanninkieliset (ja ehkä suomenkieliset?) tekstit. Saa nähdä miten hyvin onnistumme! :) Muuten voitte seurata reissua livenä Snapchatin puolella, sieltä löydätte mut nimellä ROSSEW.

Vuoden jännittävin reissu alkaa siis huomenna, peukut pystyyn nyt ja toivotaan parasta. :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.