7 juli 2018

Snö 13 viikkoa


Nyt jo 14 viikkoa vanha Snö poseerasi viikko sitten lempipaikassaan - koirapuistossa! Vielä on matkaa täydellisen poseeraajan käytökseen, mutta "titta"-käsky alkaa olla jo hyvin hallussa - "stanna" sitten taas kameran kanssa ei, kun sitä kameraa on hauskempi nuuhkia kuin istua paikallaan poseeraamassa. :)

Pentu on kasvanut hurjaa vauhtia ja painaa jo 3,5 kg (hakupäivänä, 9-viikon ikäisenä se painoi 2,1 kg). Karvaa on alkanut lähtemään pikku hiljaa, ja jyrsimishalu on lisääntynyt. Ollaan tavattu paljon koiria sekä ihmisiä lähiaikoina, ja Snö on osoittautunut todella sosiaaliseksi, kiltiksi, rohkeaksi ja uteliaaksi koiraksi!

Toivottavasti koirajutut eivät ärsytä liian paljon, yritän rajoittaa tulevaisuudessa koirapostaukset 1-2 kertaa kuukauteen. ;) Ja kai tämä tästä alkuinnostuksen laannuttua hieman hiljenee.

Mulla alkoi nyt 4,5 viikon mittainen kesäloma ja fiilis on aivan loistava. Tätä on odotettu ja kaivattu! Ihanaa kesää! <34 kommentarer:

 1. Ihania kuvia! Ymmärrän hyvin että haluat jakaa nämä, Snö on kerrassaan valloittava! 😍

  Oikein mukavaa lomaa! Nauti! Minulla on ensimmäinen lomaviikko takana, kolme jäljellä. 😊

  Maarit L.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snö on iiiihana <3 Näitä kuvia tulee varmaan aika tasaisella tahdilla lähikuukaudet... ;)

   Ihanaa lomaa myös sinulle! :)

   Radera
 2. Hei aivan mahtavia kuvia, älä yhtään rajoita näitä - tasapainottaa ja monipuolistaa sun blogia ;) Jos en kahta koiraa omistaisi, olisi mulle satavarmasti tullut pentukuume näistä kuvista - kaksi kakaraa tosin riittää (vaikkei ne ihan kakaroita enää olekaan...) :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, kiva kuulla koirakuvien olevan mieleen! :) Varo vain, kohta on kolmas riiviö... ;)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.