15 nov. 2018

Kesämuistoja


Sain loppukesästä vieraakseni Skånesta asti yhden Ruotsin parhaan ja arvostetuimman hevosvalokuvaajan, Denise Landerbergin. Meillä oli todella hauska viikonloppu ja kuvasimme 2,5 päivän aikana kymmenisen hevosta. Kaikki lähti liikkeelle Denisen nähtyä häämekkoni. Alunperin ideana oli viedä Rink läheisen linnan pihaan ja ottaa siitä ja minusta mekossa kuvia, mutta suunnitelmat muuttuivat matkan varrella todella paljon ja loppujen lopuksi mekko kuvattiin hieman ex-tempore perjantai-iltana yhdessä Mutterin kanssa ja "pääkuvaukseksi" päätyi tämä mekkokuvaus yhdessä Maaiken kanssa. Voin kertoa, etten tuntenut aluksi itseäni millään tavalla mukavaksi tässä pepunkin paljastavassa mekossa, mutta pikku hiljaa päästin sisäisen fierce womanin irti ja lopputulos on kyllä aika cool.

Postauksen lopusta löytyy linkki vlogiin, minkä kuvasin tämän viikonlopun aikana. :)

Kaikki kuvat © Denise Landerberg

6 kommentarer:

 1. On kyllä upeat kuvat ja mekko! Erityisesti tuo ensimmäinen kuva on tosi pysäyttävä. Tykkään kovasti myös noista kukkapeltokuvista. Jos Next top supermodel -kisassa otettaisiin hevoskuvia niin tällaisia niistä varmaan tulisi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denise on todella taitava kuvaaja ja hänen visiota nämä kaikki! :D

   Radera
 2. Upeita kuvia!! Mustan ja just tollaisen punaisen yhdistelmä ei petä kyllä koskaan <3

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.