1 dec. 2018

SIHS 2018 update

So much to do, so little time!

Päivät ja viikot vierivät, blogi on hiljaa, hirveästi kuvia ja kerrottavaa mutta aikaa ei ole. Olen ollut kohta kolme päivää neljän seinän sisässä Friends Arenalla tämän vuoden SIHS:iä kuvaamassa ja täällä on ollut ihan mahtavaa, kuten aina. Kuvausolosuhteet ovat aivan täydelliset - valo, taustat, ohjelmanumerot, seura ja tunnelma. Hehkuta aina kaikille SIHS:n upeaa tunnelmaa, tänne on aina kiva tulla ja kuvaajakollegat tuntuvat jo melkein perheeltä, jota näkee kerran vuodessa.

Kuvaan tänä vuonna Playsson.netin/Ride!-lehden lisäksi Amazona Suecalle materiaalia. Aikataulu on ollut tiukka enkä ole ehtinyt käsittelemään kuin "pakolliset" kuvat. Kuusi tuntia tuntuu max yhdeltä tunnilta ja havahdun kolmelta iltapäivällä siihen, etten ole syönyt koko päivänä mitään. Mutta hauskaa on! :D

Tässä vähän kuvia ja tunnelmia tähän astisista ohjelmanumeroista. Omista hevoskuvioista olisi myös paljon jaettavaa täällä blogin puolella, mutta jotenkin tätä materiaalia ja omaa ajankäyttöä on valittava, ja näin tänne tulee julkaistua näitä "helppoja" postauksia - kissa- ja koirakuvia, kisakuvia ja muuta höttöä. Lyhyesti voin kuitenkin mainita, että en enää ratsasta Rinkiä, Mutteri alkaa olla parempi ja uusia hevosehdokkaita on tarjottu, mutta vielä en ole löytänyt sitä "perfect matchia". Kerron näistä kuitenkin lisää tulevina viikkoina/kuukausina, siihen asti voitte vakoilla menoa Instagramin puolella. :)4 kommentarer:

 1. Ihan upeita kuvia, sä olet kyllä älyttömän taitava! Innolla odottelen myös ihan kuulumispostauksia, toivottavasti sulla on pian aikaa kirjoitella niitä :)

  SvaraRadera
 2. Siis aivan mahtavia kuvia! Vitsit mikä tunnelma näistä välittyy! Pitääkin tulla SIHS:hun joku tuleva vuosi taas pitkästä aikaa, viimeeksi kävin ehkä 2006.
  Ja kiva, jos jossain välissä ehdit kertoa omia heppakuulumisia taas. Ihana uutinen, että Mutter on parempi. Se on jotenkin muodostunut mulle suosikiksi, ehkä kun edellinen vuokrahevoseni oli lipizza ja Mutterista tulee hyvin paljon kyseinen polle mieleen. Ikävä onkin sitä pikkuista lipizzaa, se oli ihana persoona :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Suvi! :) SIHS on kyllä käymisen arvoinen, ihan pelkän tunnelman, visuaalisuuden ja hyvien ostosmahdollisuuksien takia. Laita viestiä jos tulet, mua saa moikata! :)

   Mutterilla on onneksi oma fanikuntansa, ihana kuulla miten ihmiset siitäkin tykkäävät. <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.