6 jan. 2019

Vauhtiveikko Floris


Vuoden 2019 ensimmäinen päivä, ja mallina sekä ratsuna näin upea hevonen - kyllä kiitos! Kävi hyvä tuuri säiden kannalta, sillä seuraavana päivänä meitä riepottelemaan saapui Alfrida-myrsky ja Itämeren 14 metriset aallot ovat edelleen mielessä. Onneksi, onneksi me emme olleet siinä myrskyssä laivan kyydissä. Ei olisi sen kummemmin kyllä kiinnostanut autollakaan ajaa kolmea tuntia siinä tuulessa.

Ratsastuskuvia ja -juttua tulee myöhemmin parempana päivänä ja ajalla, mutta tässä hieman kuvia mitä otin päivän viimeisessä valossa. On se vaan myönnettävä, että oma "rakas" Canon 80D:ni alkaa olla ajastaan (ja omista vaatimuksistani) jäljessä, pakko yrittää tänä vuonna oman mielenrauhani vuoksi raapia kasaan rahaa uutta kameraa varten. Ei tässä vaan riitä prestanda pimeitä olosuhteita varten.

Lauantaina pääsen taas tämän komistuksen kyytiin, ja toivottavasti myös tätä valmennustallia pitävän, taitavan kouluratsastajan Emelie Brolinin valmennukseen!

6 kommentarer:

 1. On nämä sun ottamat kuvat ihan omaa laatuaan, uskomattoman hienoja!

  SvaraRadera
 2. Suurkiitos Rosita aivan mahtavista kuvista!

  Upea hevonen tämä Floris. Vau! Liikettä, energiaa, voimaa. Ja katse, noissa parissa kuvassa suoraan kohti kameraa.

  Ihania yhteisiä hetkiä!
  Maarit L.

  SvaraRadera
 3. Siis tuo kuva 5 on aivan täydellinen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, se oli aika yllättäjä, raakaversio ei näyttänyt lähes miltään! :D

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.