13 jan. 2019

Kai tämä tästä kohta lähtee sujumaan


Ratsastin Floriksella toista kertaa uudenvuodenpäivänä ja meno oli jo sujuvampaa kuin ensimmäisellä kerralla. Tällä ratsastuskerralla uskalsin jopa ratsastaa, ja testasin vähän enemmän kaikkea. Ratsastin enemmän laukkaa ja harjoitusravia ja pakko myöntää, että olin vartin jälkeen ihan loppu!! :D Hieman eri fiilis ratsastaa kunnolla isoliikkeistä, laadukasta kouluhevosta, kuin kipitellä menemään toipilas-Mutterin kanssa... Seuraavana päivänä vatsalihakset ja puolet jalkojen lihaksista muistuttivat olemassaolostaan. Postauksen lopusta löytyy Instagramista upotettu video, siitä näkee vähän liikkuvaa kuvaa.


Kaksilla ohjilla ratsastus tuottaa edelleen hieman harmaita hiuksia, mutta se sujui tällä kerralla jo paljon paremmin. Vaikka välikäyntien jälkeen pitikin aina pysähtyä ja käyttää muutama sekunti ajatustyöhön ja ohjien keräämiseen... ;)


Olimme molemmat tällä kerralla huomattavasti rennompia, mutta kyllä tässä on ihan hirveästi kehitettävää. Täytyy uskaltaa ratsastaa enemmän eteen, samalla kuitenkin rentoutta hakien ja selkää ylös. Omistaja osti onneksi nyt Florikselle sopivat suitset, jos vaikka pääsisin jo ensi kerralla menemään perus suitsilla kankien sijaan, mielestäni ratsastuksen pitää sujua ensin niillä. :)

Mun oli tarkoitus ratsastaa eilen, mutta joduimme perumaan. Seuraavan kerran näillä näkymin parin viikon päästä. Omistaja haluaisi, että ratsastaisin Floriksella jossain esityksessä Malmössä helmikuun puolessa välissä, mutta en taida uskaltaa... :D Täytyy löytää ensin parempi yhteinen sävel ja tutustua Florikseen vähän paremmin ennen kuin menen yleisön eteen tunaroimaan... ;)

4 kommentarer:

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitoksia! :) On ilo ja kunnia että mulla on niin mahtava mies joka näitä kuvia yleensä ottaa. <3

   Radera
 2. Olen samaa mieltä Ritvan kanssa, todella ihana postaus ja upeita kuvia - olette Floriksen kanssa upea pari! Tsemppiä jatkoon <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Paljon kiitoksia! :) Eiköhän tämä tästä, kunhan opin ratsastamaan sillä. :D <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.