8 maj 2019

Liefke riehumassa

Nyt on kunnon kuvapommi, kenestä muusta kuin pienestä Liefkestä joka täytti vappupäivänä kaksi viikkoa! Mamma-Maaike ja pikku-Lifen pääsivät hetkeksi hengaamaan vapaana maneesissa ja Lifen laittoi tietysti pystyyn kunnon shown. Ihana nähdä sen ilottelua! Niin täynnä voimaa ja energiaa, samalla niin elegantti, vain kahden viikon ikäisenä. Lifenistä tulee varmasti upea hevonen isona. <3

Ja ei, en osannut karsia tämän enempää. <3 Koittakaa siis kestää aimo annos "cuteness overload"-kuvia!

Postauksen lopusta löytyy vappupäivänä kuvaamani suomenkielinen "My day"-video. :)

5 kommentarer:

 1. On kyllä huikean kaunis varsa! Ja tämä kommentti tulee ihmiseltä, jonka mielestä kaikki varsat eivät todellakaan ole kauniita (useimmat toki ovat vähintään söpöjä). Jotenkin tulee mieleen oma Albertini pikkuisena, ehkä se on tuo väri ja ryhti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommentoinko mä silloin sun blogiin, että onpa Albert kaunis? Vai mietinkö niin vain omassa päässäni? Ihan kuin olisin kommentoinut, pahoittelen jos jäi oma pään sisään. :D

   Radera
 2. Hienoja kuvia ihanasta varsasta! Ei taatusti ole helpoin malli tumma villi varsa maneesissa valokuvaamisen kannalta. Ja näitä varsakuvia katsellessa sitä vaan toivoo, että oman tamman varsominen menisi hyvin ja ettei sitä tarvitsisi enää kauaa odotella (varsa voi siis tulla maailmaan ihan minä hetkenä hyvänsä)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Joo ei ollut helppoa. :D Yleensä kuvaan maneesikuvat mun kiinteällä 50/1.4-objektiivilla, mutta en voinut olla tarpeeksi lähellä varsaa joten piti turvautua 70-200/2.8 ja se on vähän turhan pimeä tähän maneesiin. :)

   Toivottavasti kaikki menee hyvin varsan kanssa! <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.