2 juni 2019

Sydänhän tässä sulaa!


Kiiressä nämä kuvat olivat jääneet muokkaamatta ja julkaisematta, pari-kolme viikkoa vanhat tarhakuvat ihanasta Liefkestä. Nyt Liefke ja Maaike pääsevät nauttimaan päivittäin isosta laitumesta, mutta toukokuun alussa ne tarhasivat vielä tallin edessä pienessä lankkutarhassa. Kuten kuvista näkyy, sekä äiti että vauva ovat todella rentoja ratsastuskoulun hälinästä huolimatta. Ihan paras paikka varsalle nähdä suuren maailman menoa, tarhaa vastapäätä on leikkipaikka missä lapset riehuvat päivittäin, edessä kulkee autotie ja ohi kulkevat monet erilaiset kulkuneuvot traktorista cross-pyöriin, ratsukot, kärryvaljakot ja koirat.

Näissä kuvissa Liefke on siis 3 viikon ikäinen. Haastetta kuvaamiseen toi pieni ala, lankkuaidat ja kiinteä 50 mm putki. Kivoja muistoja silti, ja ovathan varsakuvat laadusta huolimatta aivan ihania! <3

Maaiken rento alahuuli <3


Lempikuvani <3

1 kommentar:

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.