12 sep. 2019

Valokuvaukset Suomessa

Kesältä on jäänyt iso määrä kuvia ja juttuja kertomatta ja julkaisematta, apua! Mutta en ota blogista ollenkaan stressiä nykyään (enpä, haha...), ja julkaisen mitä haluan, milloin haluan. ;) Tässä on kuitenkin muutamat kuvat mitä halusin tulla jakamaan, tein nimittäin muutaman kivan kuvauskeikan Suomen reissun aikana. Multa kysellään tosi usein jos ehdin kuvaamaan Suomessa ollessani, mutta valitettava tosiasia on se, että reissut sinne ovat usein kellotettuja saapumisesta kotiinpaluuseen. Tämä reissu oli kuitenkin tavallista pidempi (melkein 2 viikkoa), joten mulla oli mahdollisuus tarjota muutama vapaa kuvausaika. :) Pitäisi joskus varmaan varata ihan kokonainen viikonloppu vaan kuvauskeikkoja varten!

Ensimmäiset mallit olivat Kaisa + Risto. Olemme tutustuneet Kaisan kanssa kauan sitten, vuosien 2004-2005 paikkeilla kun vuokrasin yhtä hevosta ja kävin ratsastustunneilla Jokirannan ratsastuskoululla Hyyppärässä. Kaisa oli silloin esteratsastaja, mutta vaihtoi kouluratsastukseen kun hänen nykyisellä hevosella todettiin jotain terveysongelmia. Voit lukea lisää Kaisan Instagramista. :)
Seikkailin myös minulle täysin tuntemattomissa maisemissa, nimittäin Vihdissä! (vai Nummelassa? no, jossain siellä päin). Pääsin kuvaamaan upeissa maisemissa Vihtijärvi taustalla. Vai Lohjanjärvi... No joku sellainen. :D
Kävin myös Aadan ja Macon luona, mutta tällä kerralla ei voitu ottaan mitään fancy kuvia kun oli ihan surkea sää. :/ No ei se mitään, yllytin Aadaa muuntautumaan päivän ajaksi kouluratsastajaksi. Upea parivaljakko! Ja oli myös tosi kiva tutustua uusiin tyyppeihin, Aadalla on kyllä maailman paras hevosenhoitaja Iida, ja oli myös ihana tutustua super kivaan Sofiaan. :)

Tästäkin matkasta on aikaa jo kaksi kuukautta. Miten nopeasti aika menee, ihan kamalaa! Seuraavan kerran olisi tarkoitus tulla Suomeen kuvaamaan HIHS:iin, mutta elämääni tuli muutama muuttuja mukaan enkä tiedä yhtään vielä pääsenkö lähtemään sinne vai en. Se selvinnee lähempänä, toivottavasti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.