20 juni 2017

We're back!


Rink alkaa taas pikku hiljaa olemaan iskussa! Se lepäsi pari viikkoa/oli kevyemmällä liikunnalla, mutta eilen ratsastin sillä pitkästä aikaa. Kävin viime viikolla selässä tsekkaamassa kunnon, mutta Rink yskähteli silloin ravissa hieman joten en ratsastanut varttia kauempaa. Nyt oli aika aloittaa taas treenit ell:n ohjeiden mukaisesti.

Odotin Rinkiltä vähän suurempia reaktioita tauon takia, minkä takia laitoin päälle turvaliivin. Oman jännityksensä touhuun toivat kovaääniset poolpartyt joita vietettiin kentän tuntumassa olevalla uima-altaalla. Ehdin jo varautua pahimpaan, mutta Rink ei ollut moksiskaan bileistä ja meluavista teineistä. Se pysähtyi katselemaan nuorten touhuja ja vaikutti silmin nähden kiinnostuneelta. Musiikki pauhasi täysiä, teinit polskivat ja mekastivat altaassa - ja se oli Rinkin mielestä pelkästään hauskaa! :D Villihevosesta ei ollut tietoakaan, ja nousin satulaan alkukävelyjen jälkeen luottavaisin mielin.

Sama fiilis jatkui, Rink oli rennon mutta innokkaan oloinen noustuani satulaan. Tehtiin hommia käynnissä puolen tunnin ajan. Niitä perus juttuja mitä tähänkin asti ollaan tehty - pysähdyksiä, eteenratsastusta, serpentiinejä, voltteja ja kahdeksikkoja. Herkistystä istunnalle ja kädelle, "pehmentävää" ja rentoa treeniä. Lopuksi otin ehkä yhteensä viisi minuuttia ravia, aina kierros tai puolikas kerrallaan minkä jälkeen käyntiä. Rink tuntui tosi rennolta ja iloiselta! :) Vähän oli eteenpäinpyrkivyydessä lisää toivomisen varaa, mutta en pyytänyt kauheasti ja tällaisen tauon jälkeen Rink oli luultavasti vähän jäykkä. :)

Oli kyllä ilo huomata miten rauhallinen Rink oli bileistä huolimatta. Postauksen lopusta löytyy videonpätkä mistä saa jonkin verran käsitystä tästä tilanteesta. Huomion arvoista on kuitenkin se, että tässä vaiheessa uima-altaassa ei pahemmin polskittu ja musiikki oli paljon hiljaisemmalla ja rauhallisempi biisi kuin aiemmin. Hieno Rink! <3




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.