29 maj 2018

Mistä tämä unelmahevonen ilmestyi?


Tallimme takaa löytyvä jättimäinen pelto on Mutterin lempipaikka. Se liikkuu siellä isosti, rennosti ja ryhdikkäästi. Voimat sillä loppuvat jo 10 minuutin jälkeen, mutta ne minuutit ovat kallisarvoisia ja antavat pientä esimakua siitä, millainen hevonen Mutterista vielä on mahdollisuus tulla. <3 Välillä oli vauhtia vähän liikaakin ja oma ratsastus unohtui ajoittain jonnekin tallin nurkkaan, pahoittelen surkeaa istuntaa joissakin (monissa :D) kuvissa. Keskittykää hevoseen. ;)

Pitäisiköhän pitää keskiviikon kouluvalmennus pellolla?

Kadotin motivaationi muutama viikko sitten, tuntuu ettei missään ole mitään intoa eikä mistään tule mitään. Hevonen ei liikkunut niin kuin halusin, en osannut ratsastaa ja jotenkin tuntui ettei edistystä tapahdu. Heitin kaikki vaatimukset nurkkaan ja lähinnä maastoiltiin. Viime viikolla tehtiin tämä peltokoulutreeni ja tänään kävin kentällä 20 minuutin ajan tehden siirtymisiä ja hieman kokoamista -> eteen ravissa sekä laukassa. Jatketaan kesä tällä reseptillä, enemmän maastoilua ja sekaan välillä koulutreenejä vaihtelevissa maisemissa.

Totuus meistä

2 kommentarer:

  1. Upeita kuvia! Mutteri on niin hieno.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos! :) Siitä alkaa kyllä kuoriutumaan aika upea hevonen <3

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.