9 apr. 2015

Maastoretket

Olisi ihan mielettömän kiva kuulla lisää teistä lukijoista! Muutama jättikin kommentin viime postaukseen, kiitos niistä. :) Päivittäin blogissani käy useampi sata kävijää ja uteliaana ihmisenä mua tietysti kiinnostaa keitä olette ja mitä kautta olette blogiini löytäneet. Mikäli et halua kertoa itsestäsi mutta mielessäsi on jokin kysymys, eikun vaan kysymystä tulemaan niin vastaan niihin sitten yhdessä postauksessa. Voit jättää esittelyn/kysymyksen minkä tahansa postauksen kommenttiin. :)


Viimeisimmät kolme heppailupäivää olen viettänyt maastossa. Nyt kun kevät on OIKEASTI VIHDOIN (!!!) tullut niin mua ei meinaa kiinnostaa kentällä/maneesissa pyöriminen yhtään. Samaistuuko joku muu? :D Ei, ulos on päästävä. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja ensimmäiset kukat puskevat esiin harmauden läpi. Hevoselle pitkät ohjat ja suunta kohti lemppari laukkapolkua.

Sunnuntaina tehtiin maastoreissu edelleen vähän harmaissa olosuhteissa, mutta eipähän ainakaan satanut. ;) Tykkään kyllä kesäajasta, ihan mahtavaa kun voi taas ratsastaa maastossakin töiden jälkeen. Kierreltiin noin 45 min lähiseutua ja otettiin pienet laukkaspurtit laukkapolulla.

Maanantaina käytiin kävelemässä auringonpaisteessa! Fiilis oli ihan loistava ja annoin Vikingin kävellä omaan tahtiin pitkällä ohjalla, se sai jopa päättää suunnan. ;) Käveltiin pitkin metsäpolkuja ja ratsastustietä. Muutaman kerran ohjasin toiseen suuntaan kun Viking olisi jo halunnut kääntyä kotiin. Tää reissu ei ollut pitkä, vajaa puoli tuntia.


ONNEKSI oli loimi päällä, olisi muuten saattanut ketuttaa astetta enemmän. :D

Tiistaina maastoilin Maaikella ja D Vikingillä. Eka maastoreissu Maaikella joten vähän jännitti, mutta hyvin meni (tietysti). Hepat olivat hurjan innoissaan ja niin taidettiin me kuskitkin olla...


Oltiin maastossa noin tunnin verran. Kierrettiin laukkarata pari kertaa, ensin käynnissä/ravissa ja hevosten suureksi iloksi otettiin toisella kerralla laukkaa. Maaike oli suht mielenkiintoinen ekassa laukkapätkässä, tuntui että se lyheni alta pois ihan täysin ja sain pitää tyyliin kuolaimista kiinni kun neiti vaan paineli menemään. :D Pysyi kuitenkin hyvin hanskassa ja sain hidastettuakin. Toisella laukkapätkällä se lähti myös kuin tykin suusta pienen ilopukin saattelemana mutta itse laukka oli sillä kerralla hallitumpaa ja pystyin ratsastamaan vähän löysemmällä tuntumalla. Kierrettiin vielä Båtis ja suunnattiin sitten takaisin tallille.

Hassua istua jonkun muun hevosen selässä kun Viking on vieressä, se meinaa kävelee sellaista junavauhtia että oksat pois! :D Ei se tunnu siltä kun sen selässä on itse ja lähinnä ajattelee muiden hevosten olevan hitaita. Hups...

Kevät, ihanaa kun olet vihdoin täällä! <3

8 kommentarer:

 1. Jag har samma känslor som du, härligt när våren är här och kvällarna är ljusare!

  SvaraRadera
 2. Oli todella kiva, kun löysin tämän blogin blogitallin kautta! Mukavaa kun kirjoitat ruotsiksikin, sillä se on kiva kieli ja sitä on kiva lukea ja harjoitella! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Ja lämpimästi tervetuloa <3 vitsi mun pitäisi kyllä petrata ja taas jaksaa useammin kirjoittaa myös ruotsiksi, huono homma olla laiska ja (muka) kiireinen! :D

   Radera
 3. Minä eksyin jo edelliseen blogiin ja sitten kun tämä alkoi niin seurasin perässä.. :) Tykkään positiivisista ja usein kuvien kyllästämistä postauksista ja kuulumiset naapurimaasta ja kommervenkeistä siellä on myös mielenkiintoisia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Laura, kiva kuulla sinustakin! :) Jos näet tämän kommentin... Oliko sulla se blogi "ruunaherrasta" jonka muutit yksityiseksi muutama vuosi sitten? Jäi ikävä :)

   Radera
 4. Jees on ja kyllä sinne kutsun saa jos haluaa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lähetä ihmeessä! :) rosse.db@gmail.com.

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.