3 apr. 2015

Linssin toisella puolella (kerrankin!)

Tässä kuvat mitkä otimme eilen ratsastuksen jälkeen. Aamuinen lumisade oli tuolloin onneksi muisto vain ja aurinko paistoi (kerrankin!) suht lämpimästi. En silti ilman untuvatakkia vielä kyllä tarkene. Kerrankin pääsin kameran eteen itse, heh. Harmi kun mulla ei ole täällä Ruotsissa (hevos)kuvaajakavereita ollenkaan joten omat ratsastuskuvat, ainakin hyvät sellaiset, ovat harvinaista herkkua. Olen kovasti tuota miehekettä koittanut kouluttaa hovikuvaajakseni mutta se on vähän liian kärsimätön opettelemaan kameran asetuksia ja niitä oikeita sekunnin sadasosia jolloin hevonen näyttää hevoselta eikä selättömältä kamelilta. ;D No ei, täytyy antaa hänelle tunnustusta, osa kuvista ovat oikein mallikelpoisia jo! Ja vaikeahan se on huonolla kameralla kuvata.

Tässä nyt kuitenkin näitä kuvia. Vähän huonot värivalinnat varusteissa, mutta älä anna sen haitata sisäistä perfektionistiasi. ;) Bloggaajan pärstä, varsågod.Ja tietysti se outfit:
Kypärä - Lamicell Transformer
Untsikka - Mountain Horse
Hanskat - Roeckl
Housut - Pikeur
Saappaat - Mountain Horse Supreme high rider

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.