10 maj 2015

Hufvudsta Ridklubb: kauden ensimmäiset kisat

Meillä oli tänään suuntana Solnassa sijaitseva Hufvudsta Ridskola jossa D ja Viking sekä yksi toinen ratsukko meidän tallista osallistuivat lokaltävling/estekisoihin (alue- ja seurakisojen välimaasto). Talli oli aika jännässä paikassa, kerrostaloalueen takana ja ihmettelinkin että voiko täällä tosiaan olla talli. Ympäristö oli todella kaunis, vanhoja rakennuksia ja kartano sekä meri taka-alalla. Kunnon city-talli jonka läpi kulki paljon lenkkeilijöitä. :)

Idag åkte vi till Hufvudsta Ridskola, D och Viking samt ett annat ekipage från vårt stall deltog i lokaltävling i hoppning. Stallet låg bakom höghus och när vi närmade oss stallet undrade jag om det verkligen kan finnas ett stall här? :D Omgivningen var mycket vacker, gamla byggnader, en herrgård och havet i bakgrunden. Ett riktigt citystall med många passerande människor.

Kyseessä oli tosiaan ekat kilpailut sitten viime marraskuun sekä kaiken tämän sairastelun ja takapakkien jälkeen joten jokainen meistä oli aika jännittynyt! 

Det var tävlingsdebut för i år så vi alla var ganska nervösa!

Team VRK
No miten meni? Törkeen hyvin! Viking sijoittui metrissä toiseksi häviten vain sekunnin kymmenesosan voittajalle. Ei paskempi kauden avaus. ;)

Och hur gick det då? Skit bra! Viking kom tvåa i en meter, förlorade bara en tiondels sekund.  Ganska bra för årets första tävling. ;)

Mulla nyt ei ole tämän enempää kerrottavaa, olin jäässä paitsi aivoistani myös koko kropasta kun lämpöä oli ehkä +8 ja oltiin kisapaikalla joku 4-5 h. :D Kisat oli vähän jäljessä nimittäin. Kotimatkalla laitoin auton lämmöt täysille ja perskärtsin päälle. Hei kiva tää toukokuu. Yhtenä päivänä on +20 ja seuraavana +5. Jee.

Jag har inte så mycket mer att säga, var jätte seg i huvudet och dessutom frös jag som en tok. Det var bara typ åtta grader "varmt" och vi var på tävlingsplatsen typ 4-5 timmar. :D Tävlingarna var nämligen lite sena. När jag körde hemåt hade jag värmen på för fullt och också sätesvärmaren, riktigt härligt med maj... Först är det +20 en dag och nästa dag är det +5. 

Viking ei ollut ihan samaa mieltä tästä kuvaamisesta. :D Ruoho oli liian hyvää, moottoriveneet liian jännittäviä ja poseeraminen aivan liian tylsää.

Viking samtyckte inte riktigt om det här med fotografering. :D Gräset var för gott, motorbåtarna för spännande och det var alldeles för tråkigt att posa.


2 kommentarer:

  1. Siis wau miten tunnelmallisia kuvia, vanhat rakennukset ja puut tuovat kyllä kuviin aina ihan oman lisän :))

    SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.