14 maj 2015

Ei oo totta!!

Jep, otsikon mukaisesti: ei oo totta. Tää huono onni mistä Viking on nyt kärsinyt puolen vuoden ajan on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Kun se on hetken hyvä ja uskalletaan varovasti iloita tervehtymisestä ja edistysaskeleista niin eiköhän heti satu jotain. Kuten eilen kun Viking meni nurin tarhassa. Se onnistui jotenkin kaatuessaan sotkeutumaan loimeensa minkä seurauksena se aristi toista etujalkaa ja vaikutti kipeältä ja apaattiselta. ELL kävi sitä katsomassa ja Viking sai Metacam-kuurin sekä saa nyt seistä karsinassa muutaman päivän. LUULTAVASTI tästä selvitään vaan säikähdyksellä, toivotaan toki parasta mutta pelätään pahinta. Joo että sellaista tänne... :(

Ratsastin eilen Maaiken ja fiilis oli jo valmiiksi Vikingin takia maassa niin eikös me sitten jouduttu kuitenkin ulos vesisateeseen kun mun suunnitelmat eivät toteutuneet maneesin ollessa varattu. Käveltiin ensin metsän suojissa ja se oli ihan suht mysigt, mutta sitten nähtyäni kentän masennuin ihan täysin. Sinne vaan suolle koulua vääntämään, jes! Maaike toimi onneksi todella paljon paremmin kuin tiistaina joten joku hymyn aihe sentään oli. Sekin oli kyllä vähän kiukkuinen tuulesta ja sateesta, varsinkin laukassa huomasin sen jännittyvän ja ravistelevan ärsyyntyneesti päätä vesipisaroiden osuessa korviin. Vi gjorde det bästa av det - miten tää nyt suomennetaankaan. Olosuhteisiin nähden tehtiin parhaamme? Sain tehokkaan vatsalihastreenin kun koitin ratsastaa innostunutta ja vesilätäköiden yli pomppivaa hevosta harjoitusravissa heh. :D Kokonaisuus oli kyllä kuten sanottu, parempi kuin ensimmäisenä päivänä. :) Maaike pysyi laukassa hyvin käsissä vaikka innostunut olikin ja siirtymiset olivat siistimpiä.

Rakastan näitä meidän tallin ympäristössä meneviä metsäpolkuja! ♥

Rakastin myös meidän varusteita tän ratsastuksen jälkeen...

Eläimet ovat kyllä yksi murheen kryyni. Meidän Tahvo-kissakin joutuu huomenna eläinlääkäriin koska sillä on ilmestynyt outo patti korvaan joka on nyt mun mielestä vähän kasvanut, joten parempi käydä näyttämässä.

Tää ilta menee lätkää katsoessa, tosin oon ihan varma Ruotsin häviävän joten toi telkka sammuu varmaan jossain vaiheessa. :D Ärsyttääkö muuten ketään muuta toi vihellysmusiikki mikä soi joka ikisessä matsissa??? Mulla tulee oikeasti savua korvista joka kerta kun se pärähtää soimaan. Siis ARGH!!!!!

4 kommentarer:

 1. Jotenkin omituista lukee tää suomeksi: "Tää ilta menee lätkää katsoessa, tosin oon ihan varma Ruotsin häviävän joten toi telkka sammuu varmaan jossain vaiheessa. :D" ja joo, just kun luin tosta vihellysmusiikista niin se soi telkkarissa xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Apua, millä tavalla omituista? :D Kirjoitinko väärin? Haha se kamala vihellysmusiikki, onneks telkka meni jo kiinni niin ei tarvitse kuunnella. ;)

   Radera
  2. Siis siinä mielessä hassua Suomeks, että kun Ruotsi varmaan häviää niin sammutat telkan, eli toivoisit että Ruotsi voittaa Kun yleensä suomalaiset tietty toivoo että Suomi voittaa :) Ei siis kirjoituksessa tai missään muussa ollut mitään !

   Radera
  3. Haha no tottakai kannustan Ruotsia kun se on mun kotijoukkue :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.