7 maj 2015

Ratsastuskuvia

Tässä vähän ratsastuskuvia viime sunnuntailta! :)

Eilen meillä oli mielettömän kiva valokuvaussessio Maaiken kanssa. Oltiin valitettavasti vähän liian myöhään liikenteessä ja puiden läpi tuleva valo ei enää riittänytkään, mutta sovellettiin vähän ja saatiin aikaan oikein hienoja kuvia! :) Nyt odotan kovasti löytäväni jostain välistä aikaa kuvien läpikäymiseen ja editoimiseen. Jokainen onnistunut otos ilahduttaa tällaisen amatöörikuvaajan sydäntä todella paljon. Ja en malta odottaa, että M näkee kuvat ja toki julkaisen parhaat myös täällä blogissa! :)

Tulevan viikon ohjelma näyttää oikein kivalta. Sunnuntaina lähden mukaan kuvaajaksi/apukädeksi estekisoihin, ensi viikolla ratsastan Maaikella tiistaina ja keskiviikkona, käyn moikkaamassa kaverini hevosta torstaina ja perjantaina humppaillaan Vikingin kanssa. Rakastan näitä lyhyitä työviikkoja kun ehtii tekemään muutakin kuin töitä. ;)

Här är lite bilder från förra söndag! :)

Vi hade en jätte skön photoshoot igår med Maaike. Tyvärr var vi lite sena och ljuset räckte inte i skogen men vi gjorde det bästa av situationen och resultatet blev riktigt bra! :) Nu väntar jag på att jag får tid över att gå igenom bilderna och redigera dom. Varje lyckad foto glädjer en amatörfotografs hjärta. Blir så kul att få visa bilderna till M och självklart visar jag upp de bästa också här i bloggen! :)

Den kommande veckan ser väldigt rolig ut. På söndag ska jag åka med på hopptävling för att fota/hjälpa till, nästa vecka rider jag Maaike tisdag+onsdag, hälsar på en väns häst på torsdag och på fredag rider jag Viking. Älskar korta jobbveckor när man hinner göra något annat än jobba. ;)Outfit:
Hjälm - Lamicell
Jacka - Kingsland
Handskar - Roeckl
Byxor - Pikeur
Stövlar - Mountain Horse

6 kommentarer:

 1. Ni är jätte fina tillsammans! :)

  SvaraRadera
 2. Vautsi sulla on kyl hyvä istunta!! :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :D Onhan siinä parannettavaa, kuvaaja onnistui hyvänä hetkenä ;)

   Radera
 3. Kiva, että löysin blogisi! Minulla on ylioppilaskirjoitukset syksyllä ja kirjoitan ruotsin, joten hyvää harjoitusta lukea blogiasi ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heippa, lämpimästi tervetuloa! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.