25 maj 2015

Photoshoot: Springtime

KUVIEN KOPIOIMINEN KIELLETTY!
DET ÄR FÖRBJUDET ATT KOPIERA BILDERNA!

8 kommentarer:

 1. kivoja kuvia, mutta ohjia et kyllä ole osannut muokata hvyin pois :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. En niin, en jaksanut keskittyä tarpeeksi :D Kiitos! :)

   Radera
 2. onko siellä ruotsissa kaikkialla saman näköistä vai otetaanko kaikki hööksin tuotekuvat teidän tallilla? :D Suoraan hööksin kuvastosta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha miten hauska kysymys! :D Kyllä täältä tietysti erilaista maisemaa löytyy, mutta vihreää peltoa ja tammimetsää löytyy kyllä aika paljon joka puolelta ainakin Tukholman ympäristöstä ja vähän etelämpää.

   Radera
 3. Voi kuinka hauskat korvat! :) Kauniita kuvia!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo Maaiken korvat on aina niin söpön terhakkaat. Kiitos! :)

   Radera
 4. Kerrassaan mahtavia kuvia ja lämminhenkinen blogi :) Friisiläinen on uljas kuvauskohteena ja muutenkin. Odotan innolla jatkoa tälle blogille. Henk.koht. en välitä / pidä kuvien muokkaamistouhuista vaan olen sitä mieltä et kuvassa olkoon kaikki mitä siihen on tallentunut ja koneella valkkaa sitten parhaat. Eli puolestani no worries vaikka kuvissa muka vähän vikaa muokkaamisen jäljiltä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Mä tykkään muokkailla kuvia ja tuoda niistä parhaat puolet esiin. Välillä ei jaksa niin panostaa tuollaisiin "kauneusvirheisiin". Vaikein on tuo kuolaimen ja turvan seutu varsinkin jos on ohjat kiinni.

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.