1 maj 2015

Photoshoot: Rock'n roll

Tämän päiväisessä photoshootissa oli omat haasteensa, heh. Kova tuuli, erittäin innokas ja säpsy hevonen sekä vihreä ruoho houkuttimena. Viking ei meinannut seistä sekuntiakaan paikallaan joten kuvaajalla oli kova työ räpsiä kuvia siinä ympyrän pyörimisen lomassa. Tukka meni sekaisin ja suuhun, ja mitä vielä. 85% kuvista epäonnistuivat täysin, joko Viking näyttää aasilta tai mulla on joku typerä turhautunut ilme päällä, mutta ei se mitään - saan niistä kasattua ihan loistavan postauksen joka varmasti naurattaa kaikkia! :D Tässä kuitenkin päivän parhaat otokset. Laatu menee kokemattoman kuvaajan piikkiin mutta hyvin tsemppasi kuitenkin. ;)

Det var mycket motgångar i dagens photoshoot, haha. Det blåste jätte mycket, hästen var super taggad och lite sprallig och det var mycket roligare att äta det nya gröna gräset än att posa. Viking ville inte stå stilla en sekund så man fick verkligen tajma rätt. Håret flög hit och dit och liknade mer en stor rastafläta. 85% av bilderna blev helt misslyckade, antingen ser Viking ut som en åsna eller så har jag världens hemskaste min. Men det gör inget, jag tror faktiskt att det blir världens roligaste inlägg av dom bilderna! :D Men här har ni i alla fall dagens bästa bilder. Kvalitén är inte den bästa, men fotografen har inte så mycket erfarenhet. ;)
Päivän paras kuva on kyllä tämä. Repesin totaalisesti nähtyäni sen. :D

Dagens bästa bild är dock denna. Jag höll på att skratta ihjäl när jag såg den. :D6 kommentarer:

 1. Oiiii ihania kuvia !!! ♥ Etenki toi 8. ! Ja vika tietty, hohoho... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oi kiitos <3 Hihi toi vika on kyl ihan paras. En kestä sitä vieläkään nauramatta :D

   Radera
 2. Hieno kesäfiilis kaikissa, mutta viimeinen on kyl ehdottomasti rock-henkisin. Suorastaan elähdyttävän ihanaa anarkiaa ja mikä autenttinen irvistys! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah, kiitos! :D Ihan loistava kuvaus :D

   Radera
 3. Ihana valo kuvissa! Varmasti haastellinen kuvaajalle mutta hienosti onnistunut sen näihin kuviin taltiomaan :D

  Ja ps. Sulla on mahtavan väriset hiukset :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo toi vihreiden kuusien takaa siroutuva (? :D) auringonpaiste on kyllä kaunis! :) Ja hyvin onnistui kuvaajakin vaikka ei hirveästi kuvauskokemusta ole ja jouduin pyörivän hevosen takaa opastamaan asetusten kanssa. :D

   Hiukseni kiittävät ;)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.