15 juni 2015

Blogi on nyt instagramissa!


Instagram

3 kommentarer:

  1. Heippa! Kyselen nyt sulta kun siellä Ruotsin maalla asustelet, niin osaatko suositella jotain ilmaista/halpaa tekemistä sunnuntaina Tukholmassa? Ollaan nyt juuri tulevana viikonloppuna tulossa Tukholmaan ja tosiaan mietittiin tässä että onko siellä edes kaupat auki sunnuntaisin ja vietetäänkö siellä juhannusta? :D ja tottakai tuli blogin instaa seurattua lisäksi ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kyllä täällä ovat kaupat auki sunnuntaisin, tosin en oo ihan varma keskustan aukioloista mutta esim iso kauppakeskus Gallerian on auki klo 18 joten luulen että suurin osa kaupoista on auki just siihen 17-18. Ilmaista on tietysti käppäillä ympäri kaupunkia! Jos ette oo ennen käyneet vanhassa kaupungissa niin suosittelen. Siellä on paljon hyviä kahviloita, baareja ja ravintoloita. :) Ja tietysti ihana miljöö! Tai sitten toiseen suuntaan Djurgårdenille. Ihan tietysti teistä riippuu mistä tykkäätte, miellyttääkö enemmän esim. museot vai shoppailu. :)

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.