25 juni 2015

Kuulumisia


Juhannusaattona lupauduin liikuttamaan Jätin. Jätti on todella iso puoliveriruuna, melkein 185 cm korkea. Lievä kulttuurishokki kahden 165 cm tamman jälkeen. :) Olin ratsastanut Jätillä viimeksi joskus kevättalvella ja silloin se oli huonossa lihassa ja muutenkin vähän könkkä ratsastaa joten vähän jännitti miten sujuu. Sain satulan selkään jakkaran avulla ja pääsin selkään vielä korkeammalta jakkaralta. ;) Mutta hyvin meni! Jätti oli vähän jännittynyt ja kyttäsi alkukäyntien aikana metsässä kaikkea. Myös kentällä se oli todella hermostunut aluksi ja pelkäsi mm. hiekassa olevaa viivaa ja aidan nurkkaa, mutta suureksi yllätyksekseni se rentoutui ja liikkui jopa yllättävän hyvin. Sain sen rennoksi ja hyvin avuille. Jätti ei ole yhtään mun tyylinen hevonen, mutta on kiva huomata miten sellaisestakin ratsusta oppii paljon.


Juhannuspäivänä kävin juoksulenkillä ja juoksin näiden söpöläisten ohi. Meidän "naapurissa", ehkä kilometrin päässä on isot laitumet joista toisella laiduntaa noin kymmenen ihanaa, pientä ja lihavaa shetlanninponia. Niin söpöjä!! ♥


Me tehdään kylppäriremppaa ja Tahvis löysi uuden lemppari nukkumapaikan. Harmi kyllä kaappi kiinnitettiin jo seinään ja noi pahvit pitäisi siivota pois joten hän saa jatkossa tyytyä omaan petiinsä.


Eilen kävin "pyslaamassa" Viikkarin kanssa. Kipusin selkään ekaa kertaa pitkästä aikaa ja käveltiin puoli tuntia ilman satulaa metsässä, Maaike ja omistaja seuranamme. Puoli tuntia enempää en siellä selässä voinut olla, Vikingin selkä on niin epämukava... :D


Lenkin jälkeen puuroa naamaan!


Mulle iski epämiellyttävä flunssa maanantaina ja olen yrittänyt hätistellä sitä pois. Huomenna olisi tarkoitus aloittaa KESÄLOMA (!!!) ja en halua olla kipeänä silloin... Toki lomapäiviä voi siirtää tulevaisuuteen jos tää sattuisi kovin häiritseväksi muuttumaan, mutta toivotaan parasta. Perheeni tulee Suomesta käymään ja tiedossa on paljon saunomista, shoppailua, grillausta ja suomalaista suklaata.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.